Laboratorul de acasă. Experimente

Discount 46,48 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 1950 ramase
SKU
EDU.518

Lucrarea este destinată elevilor de gimnaziu și de liceu.

Lucrarea Laboratorul de acasă. Experimente este structurată în trei capitole, I – Primii pași în lumea științei (18 experimente/activități practice); II – Exploratori ai lumii animale (40 de experimente) și III – Exploratori ai lumii vegetale (20 de experimente). Experimentele sunt pentru toate vârstele, unele mai amuzante (pentru elevi de gimnaziu), iar altele de aprofundare a cunoașterii (pentru elevi de gimnaziu și de liceu), care se pot realiza acasă, cu materiale obișnuite.

Un experiment reprezintă o mică repetare a etapelor din istoria descoperirilor: observăm, ne întrebăm și, uneori, căutăm și identificăm răspunsuri. Emitem și verificăm ipoteze, obținem rezultatele care ne sunt confirmate sau infirmate. Pentru a fi siguri de veridicitatea rezultatelor, experimentul trebuie repetat în aceleași condiții. Putem modifica anumiți factori și putem compara rezultatele. Urmează prelucrarea, analiza și interpretarea datelor, iar, la final, prezentarea concluziilor.

Autoarele au experimentat tot ce propun în carte, cu ajutorul unor copii isteți și curioși, cu scopul de a „netezi” elevilor calea spre cercetare. Copiii pot realiza aceste experimente simple în „laboratorul de acasă”, experimente care să le trezească dorința de cunoaștere. Si, poate, unul dintre ei, peste ani, va descoperi încă un miracol al vieții.

Informaţii suplimentare
Autor

Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Iuliana Tanur
Adriana Neagu
Elena Miclescu

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Decembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 88
Format 22 x 27 cm
ISBN 978-606-088-136-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Laboratorul de acasă. Experimente
Rating-ul tău
Cărți de non-ficțiune, atlase, enciclopedii, dezvoltare personală, cultură generală

Silvia Olteanu, profesor gradul didactic I, formator, președinte al Asociației Profesorilor de Biologie „Ecoterra”, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Iuliana Tanur, profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Adriana Neagu - prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nicolae Iorga", Vălenii de Munte

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Elena Miclescu – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială „Traian Săvulescu”, Izvoarele, Prahova.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top