Beau Geste

Discount 19,83 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1977 ramase
SKU
EDU.320

Romanul de aventuri Beau Geste se petrece în cea mai mare parte în Africa

Acțiunea romanului Beau Geste se petrece în cea mai mare parte în Africa, unde cei trei frați Geste: Michael (Frumosul), geamănul sau Digby și mezinul John ajung prin intermediul Legiunii Străine franceze. Cei trei sunt orfani, crescuți de mătușa lor, frumoasa aristocrată Lady Patricia de Brandon Abbas. În aceeași casă cresc și sunt educate tinerele Claudia și Isobel, rude ale Patriciei, precum și Augustus, nepotul lui Sir Hector Brandon, soțul ei, care nu prea stă pe acasă. Intriga e construită în jurul unui safir foarte scump – Blue Water, care dispare. Furtul este asumat pe rând, din cavalerism, de Michael, Digby și John, pentru a o salva pe mătușa lor de eventuale probleme cu Sir Hector, dar mai ales pentru a îndepărta orice suspiciune asupra celorlalte personaje. 

După o aventură sângeroasă cu arabii (tuaregii) în fortul Zinderneuf, căreia îi supraviețuiește doar John, constatăm că Michael cunoscuse de la început adevărul despre „dispariția” safirului. În final, onoarea celor trei este restabilită datorită sacrificiului suprem al Frumosului Geste.

Informaţii suplimentare
Autor Percival Christopher Wren
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iulie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-413-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Beau Geste
Rating-ul tău

WREN, Percival Christopher

     Scriitorul englez PERCIVAL CHRISTOPHER WREN (1875–1941) este autorul mai multor romane de aventuri, fiind cunoscut în primul rând pentru Beau Geste, apărut în 1924. În 1926, cartea a fost ecranizată cu succes, în timpul filmărilor recurgându-se la Legiunea Străină din Africa de Nord. Pe lângă Beau Geste, mai pot fi menționate: Beau Sabreur (1926), Beau Ideal (1928), Sinbad the Soldier (1935), The Dark Woman (1943).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top