Ciuma stacojie

Discount 8,45 lei Preţ standard 13,00 lei
Numai 1984 ramase
SKU
EDU.275

Ciuma stacojie este o nuvelă în care Jack London împletește perfect ficțiunea cu realitatea. 

Jack London (1876-1916) este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani. Opera lui, constând în special din romane, are ca subiect existența crudă, salbatică și spiritul de revoltă și aventura. Eroii săi, mânați de o forță fizică și morală supraumană, sunt antrenați într-o luptă brutală pentru supraviețuire.

Ciuma stacojie este o nuvelă în care Jack London împletește perfect ficțiunea cu realitatea. Acțiunea se petrece în îndepărtatul an 2073 când, într-un trib de sălbatici, un bătrân le povestește nepoților săi despre ciuma din 2013, o boală mortală și deosebit de molipsitoare care a distrus o întreagă civilizație. În numai câteva zeci de ani de la acel eveniment, toate viețuitoarele se sălbăticiseră atât de mult încât nimic nu mai amintea de vremurile civilizate. Bătrânul, fost profesor de literatură engleză la Universitatea din California, rămăsese acum singurul supraviețuitor al acelor timpuri, iar povestirile lui erau de neimaginat pentru micii sălbatici.

Informaţii suplimentare
Autor Jack London
Traducător Dan Baltariu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iunie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-782-049-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ciuma stacojie
Rating-ul tău

LONDON, Jack

    Jack London este pseudonimul literar al lui John Griffith Chaney (n.12 ianuarie 1876, San Francisco - d.22 noiembrie 1916, Glen Ellen, California), scriitor și jurnalist american. Este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani. Opera lui, constând în special din romane, are ca subiect existența crudă, salbatică și spiritul de revoltă și aventura. Eroii săi, mânați de o forță fizică și morală supraumană, sunt antrenați într-o luptă brutală pentru supraviețuire.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top