Chemarea străbunilor

30,50 lei
Numai 1958 ramase
SKU
EDU.492

În 2020, într-o nouă ecranizare, cu HARRISON FORD în rolul principal!


Romanul Chemarea străbunilor (1903) a deschis seria poveştilor lui London despre sălbăticie şi îl are în prim-plan pe Buck, un câine vândut pentru a fi înhămat la sania căutătorilor de aur. Buck învaţă regulile unei vieţi noi, fără bucurii, dar plină de greutăţi, înfometare şi muncă până la epuizare. Şi mai descoperă rolul bătăii. Descrierile sunt foarte reuşite şi realizezi că nu este vorba de imaginaţia autorului, ci dimpotrivă, că el a trăit întâmplările despre care povesteşte. Dezamăgit de oamenii pe care îi întâlneşte, Buck decide să abandoneze civilizaţia, răspunzând chemării sălbăticiei.

Informaţii suplimentare
Autor Jack London
Traducător Diana-Maria Morgan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iunie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-782-086-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Chemarea străbunilor
Rating-ul tău

Jack London

LONDON, Jack

Jack London este pseudonimul literar al lui John Griffith Chaney (n. 12 ianuarie 1876San Francisco - d. 22 noiembrie1916Glen EllenCalifornia), scriitor şi jurnalist american.

LONDON, Jack

    Jack London este pseudonimul literar al lui John Griffith Chaney (n.12 ianuarie 1876, San Francisco - d.22 noiembrie 1916, Glen Ellen, California), scriitor și jurnalist american. Este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani. Opera lui, constând în special din romane, are ca subiect existența crudă, salbatică și spiritul de revoltă și aventura. Eroii săi, mânați de o forță fizică și morală supraumană, sunt antrenați într-o luptă brutală pentru supraviețuire.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: