Lista lui Sputnik, cățelul extraterestru

Colecție: Smart Age
Discount 34,65 lei Preţ standard 38,50 lei
SKU
JUN.1166
Lista lui Sputnik

 Prez știe din proprie experiență că metoda cea mai bună de a ține evidența lucrurilor este să faci o listă. Când ajunge să locuiască undeva la țară, în viața lui apare Sputnik — un personaj despre care cu greu poți spune că e doar un pic ciudat. Mai întâi pentru că poate auzi ceea ce gândește Prez. Pe urmă, deși arată ca un câine, nu e, dar numai Prez știe asta. Și, apoi, pentru că se poate folosi după bunul său plac de legile spațiului și ale timpului. Sputnik este un extraterestru și are de îndeplinit o misiune: cu ajutorul lui Prez, trebuie să găsească zece motive pentru care Pământul merită salvat de la o catastrofă. Exact cât e nevoie ca Prez să aibă parte de o vacanță de vară colosală, distractivă și palpitantă, fiindcă amândoi au de mers, împreună, într-o călătorie. Și de întocmit, astfel, lista lucrurilor care fac din lumea noastră un loc extraordinar.

„O poveste minunată și emoționantă despre prietenie și despre faptul că trebuie să prețuiești ceea ce ai.” The Independent

„Pot spune cu toată sinceritatea că Frank este unul dintre cei mai amuzanți și mai captivanți scriitori de pe planetă.” Anthony Horowitz, The Guardian

Informaţii suplimentare
Autor Frank Cottrell Boyce
Traducător Catalin Georgescu
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Data apariției Martie 2018
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-319-2
new_isbn 9786067933192
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lista lui Sputnik, cățelul extraterestru
Rating-ul tău

COTTRELL BOYCE, Frank

      FRANK COTTRELL BOYCE este autorul cărții Uluitorul Broccoli Boy, apărută, în traducere, la Editura Corint Junior, precum și al volumelor Cosmic, Framed și Milioane. Ultimul dintre acestea este bestseller New York Times și a fost ecranizat de către regizorul premiat cu Oscar Danny Boyle. Cărțile sale au fost nominalizate sau au obținut numeroase premii literare, precum Carnegie Medal, Guardian Children’s Fiction Prize și Whitbread Children’s Book Award.

Frank Cottrell Boyce a realizat scenarii pentru mai multe filme de lung metraj, precum și pentru grandioasa ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: