Prietenul fugar

Colecție: Smart Age
Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 969 ramase
SKU
JUN.1441

O aventură amuzantă și înduioșătoare despre doi prieteni buni, care se ajută reciproc să redevină compleți.

Oare poate găsi Alfie o metodă prin care să îl salveze pe Eric de la distrugere - înainte ca acesta să distrugă totul în jurul lui? O aventură amuzantă și emoționantă despre doi prieteni foarte buni care se ajută reciproc.

DESTINAȚIA: AVENTURĂ!

Când ajunge la Biroul de Obiecte Pierdute din aeroport, Alfie dă peste un robot uriaș, pe nume Eric, ascuns pe rafturile din spate. Eric și-a pierdut un picior și jumătate din memorie. Este foarte puternic - dar foarte neîndemânatic. Este convins că are în dotare cea mai modernă tehnologie, dar, în realitate, are aproape 100 de ani și a ajuns în punctul în care va fi aruncat la fiare vechi.

Oare poate găsi Alfie o metodă prin care să îl salveze pe Eric de la distrugere - înainte ca acesta să distrugă totul în jurul lui? O aventură amuzantă și emoționantă despre doi prieteni foarte buni care se ajută reciproc.

 

„Lumea pe care și-o imaginează este redată cu multă iscusință, iar spiritul distractiv și aventuros a devenit marca deja cunoscută a lui Cottrell-Boyce, dar vom găsi și mesaje despre toleranță și diversitate, ascunse între peripețiile strașnice, care vor rezona cu cititorii de orice vârstă.” Lancashire Evening Post     

„O poveste fascinantă și plină de umor... haios ilustrată de Steven Lenton.” The Guardian

„Aventurile unui robot cu inimă adevărată... de neratat.” LoveReading4Kids

„O capodoperă care merită să se vândă în milioane de exemplare.” Amanda Craig, New Statesman

Informaţii suplimentare
Autor

Frank Cottrell Boyce

Ilustrator Steven Lenton
Traducător Nicoleta Dascălu
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Ianuarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-803-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Prietenul fugar
Rating-ul tău

Frank Cottrell Boyce este autor de cărți pentru copii, ale cărui lucrări au fost nominalizate sau au obținut numeroase premii literare, precum Carnegie Medal, Guardian Children’s Fiction Prize și Whitbread Children’s Book Award.

Frank Cottrell Boyce a realizat scenarii pentru mai multe filme de lungmetraj, precum și pentru grandioasa ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top