Invidie (al treilea volum al seriei Crave)

Serie Crave
Discount 74,80 lei Preţ standard 93,50 lei
Numai 1928 ramase
SKU
BOK.0831

PRECOMANDĂ

35% REDUCERE

LIVRARE DIN 26 AUGUST

BESTSELLER NEW YORK TIMES

CONSIDERATA DE REVISTA GLITTER O SERIE YA FEMINISTA OBLIGATORIE

FILM ÎN PRODUCȚIE LA UNIVERSAL PICTURES

 

VIAȚA LUI GRACE A AJUNS ÎNTR-UN PUNCT CRITIC.

De parcă încercarea de a absolvi o școală pentru ființe supranaturale nu ar fi suficient de stresantă, acum își face griji și din pricina relației sentimentale, care e mai complicată ca niciodată.

Oh, iar Sângeroasa a decis să arunce o bombă de proporții epice asupra tuturor!

Dar când a mers ceva lin și fără probleme la Academia Katmere?

Iar loviturile continuă să vină. Comportamentul lui Jaxon e mai rece decât iarna din Alaska, dacă ar fi posibil așa ceva. Cercul este divizat din cauza viitoarei încoronări a lui Grace ca regină a garguielor.

În plus, s-a emis un mandat de arestare pe numele lui Hudson și al lui Grace pentru false crime, ceea ce s-ar putea încheia cu închisoarea pe viață și un blestem mortal, care nu poate fi dezlegat.

Grace și prietenii ei vor fi nevoiți să facă alegeri și, din păcate, nu toată lumea va supraviețui...

Invidie este continuarea tulburătoare, captivantă și fascinantă a seriei CRAVE, perfectă pentru cei cărora le plac fantezia, temele care te pun pe gânduri, lumile  minuțios construite și personajele bine conturate și care continuă să evolueze. Le recomand cu căldură această carte fanilor seriilor LEGĂMÂNTUL și LUX semnate de Jennifer L. Armentrout ori celor care au adorat AMURG sau INSTRUMENTE MORTALE.” One Mused

„Această carte a fost sfâșietor de frumoasă!” Book Wife Review

„A avut romantism. A avut acțiune. A fost plină de suspans. A avut momente de tristețe. A avut momente de fericire. A fost intensă. A avut de toate!” Frantic for Romantic

„Felul în care scenele de acțiune, aventura și romantismul se împletesc este cu adevărat uimitor și continuă să se îmbunătățească de la un volum la altul!” Fizzing Whizzbees

Invidie este o lectură distractivă și captivantă, cu o intrigă care te va ține cu sufletul la gură și cu personaje grozave, pe care simți nevoia să le încurajezi. Există dramă, există romantism, există acțiune și există inimi frânte. Îmi place direcția în care se îndreaptă seria și abia aștept să văd ce urmează să se întâmple!” Cait’s Books

Informaţii suplimentare
Autor Tracy Wolff
Traducător Karla Dedu-Fotescu
Imprint Leda Edge
Serie Crave
Copertă Softcover
Nr. pagini 880
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-9740-04-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Invidie (al treilea volum al seriei Crave)
Rating-ul tău

WOLFF, Tracy

     Autoarea de bestselleruri New York Times și USA Today Tracy Wolff e o mare iubitoare de vampiri, dragoni și alte creaturi fantastice care hoinăresc prin noapte.

Odinioară profesoară de engleză, acum își petrece tot timpul imaginând povești întunecate și romantice cu eroi torturați și eroine date naibii. Și-a scris toate cele peste șaizeci de romane din casa ei din Austin, Texas, pe care o împarte cu familia.

Ardoare, primul volum al seriei Crave, a devenit aproape instantaneu bestseller New York Times, iar Amazon îl consideră cea mai bună carte young-adult a anului 2020.

În plus, compania Universal s-a arătat interesată de ecranizarea cărții. Atunci când nu scrie (ceea ce se întâmplă destul de rar), Tracy încearcă rețete culinare noi, oferă sfaturi on-line legate de machiajul perfect, răsfoiește reviste de benzi desenate cu fiii ei și încearcă să descopere cele mai noi și mai bune filme.

Pentru a afla mai multe despre Tracy și cărțile ei, vizitați: tracywolffbooks.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top