Fiica stelelor

Discount 31,50 lei Preţ standard 52,50 lei
Numai 1919 ramase
SKU
JUN.1376

O splendidă și inedită poveste inspirată din mitologia hindusă, romantică și lirică în același timp, despre sacrificii incredibile, puterea dragostei, curaj și magia stelelor.

FINALISTĂ LA PREMIUL NEBULA/ANDRE NORTON

 

Fiica unei stele și a unui muritor, Sheetal este obișnuită să țină secrete. Să se prefacă a fi „normală”. Însă atunci când o flacără a focului ei de stele scapă în mod accidental și-i rănește tatăl, care ajunge la spital, Sheetal are nevoie de ajutorul unei stele adevărate pentru a-l vindeca. O stea la fel ca mama ei, care s-a întors în cer cu multă vreme în urmă.

Călătoria lui Sheetal pentru a-și salva tatăl o va purta la o curte celestă plină de minunății strălucitoare și umbre întunecate, unde va trebui să urce pe scenă în calitate de reprezentanta a familiei sale într-un concurs ce va decide următoarea casă conducătoare din ceruri – și să câștige, altminteri riscă să nu se mai întoarcă niciodată pe Pământ.

Faceți o călătorie la curțile cerești în acest fantasy luxuriant și sclipitor, care mustește de atâta frumusețe și imaginație, încât veți ajunge să vă doriți să-l devorați dintr-o suflare!” Laini Taylor, autoarea seriei „Născută din fum și os”

„O poveste minunat scrisă despre magie și familie, și despre găsirea unui loc al tău pentru care să lupți, FIICA STELELOR are o inimă ce strălucește la fel de orbitor precum curtea cerească despre care ne vorbește.” S.A. Chakraborty, autoarea romanelor Orașul de bronz și Regatul de aramă

„Poveștile mele preferate sunt cele care, fără să bagi de seamă, te scot dintr-o lume și te fac să aluneci în alta. Aceasta e una dintre ele. Am răzbătut afară din Fiica stelelor plină de praf de constelații și minuni. Imaginația lui Thakrar e un adevărat festin al simțurilor.” Roshani Chokshi, autoarea romanului Aru Shah și sfârșitul timpului

„O încântătoare poveste despre iubire, familie, găsirea propriei voci și căutarea unui cămin adevărat. Splendida stăpânire a limbajului o ajută pe Thakrar să țeasă magie pe fiecare pagină.” Claire Legrand, autoarea seriei „Furyborn”

Informaţii suplimentare
Autor Shveta Thakrar
Traducător Alina Dobre
Imprint CorinTeens
Gen Fantasy, Young Adult, Romance
Vârsta +12 ani
Data apariției Septembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-983-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Fiica stelelor
Rating-ul tău

THAKRAR, Shveta

     SHVETA THAKRAR este o nagini cu jumătate de normă și apărătoare a magiei cu normă întreagă. Lucrările ei au apărut în nenumărate reviste și antologii, printre care Enchanted Living, Uncanny Magazine, A Thousand Beginnings and Endings și Toil & Trouble. Când nu țese povești despre mătase de păianjen și umbre, despre magie și prădători, și fete curajoase iluminate de văpăi jucăușe în culorile curcubeului, Shveta meșterește diverse obiecte, devorează cărți, visează cu ochii deschiși, călătorește, coace la cuptor și, din când în când, chiar cântă la harpă.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: