Război și dragoste

Discount 36,30 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1942 ramase
SKU
JUN.1366

Un roman de dragoste tulburător, a cărui acțiune se desfășoară pe mai multe planuri în primejdioasele zile ale celor două războaie mondiale, când zeii țin în palmă soarta – și inimile – a patru muritori.

Un roman de dragoste tulburător, a cărui acțiune se desfășoară pe mai multe planuri în primejdioasele zile ale celor doua războaie mondiale, când zeii țin în palmă soarta – și inimile – a patru muritori.

Suntem în anul 1917, când Primul Război Mondial e la zenit. Hazel și James se întâlnesc la o petrecere londoneză. Ea este o pianistă timidă și talentată, el este un proaspăt recrut care visează să devină arhitect. Cei doi se îndrăgostesc, însă James este imediat trimis pe câmpul de luptă.

Cam în aceeași perioadă ajunge în tranșee și Aubrey Edwards, un muzician talentat, acum membru al regimentului de infanterie 15 New York – format exclusiv din soldați afro-americani trimiși în Europa să ajute la încheierea Marelui Război. Nu este de mirare, așadar, că ultimul lucru la care se gândește tânărul este dragostea. O întâlnește însă pe Colette Fournier, o cântăreață belgiană care a supraviețuit unei tragedii incredibile cauzate de germani.

Treizeci de ani mai târziu, zeița greacă Afrodita le deapănă soțului său, Hefaistos, și amantului său, Ares, povestea celor patru tineri, căci e dornică să dea de capăt unei dileme vechi de când lumea: de ce se împletesc întotdeauna Dragostea și Războiul? Hotărâtă să găsească un răspuns care să îl mulțumească pe gelosul său soț și, totodată, să evite un proces pe Muntele Olimp, Afrodita dezvăluie ițele unei povești despre prejudecăți, traume și muzică, demonstrând că Războiul nu va egala niciodată în putere Dragostea.

„Un adevărat deliciu, o țesătură romanescă efervescentă, plină de umor, tragedie, romantism și mitologie. Categoric, una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit anul ăsta!” KATE QUINN, autoarea romanului Rețeaua Alice

„Julie Berry scrie despre trecut ca și cum l-ar fi trăit ea însăși.” JENNIFER DONNELLY, autoarea romanului Sora vitregă

„O poveste de dragoste de neuitat, olimpiană ca formă, omenească în fond și cu o proză atât de lirică, încât trebuie să fi fost de inspirație divină.” KIRKUS REVIEWS

Informaţii suplimentare
Autor Julie Berry
Traducător Iuliana Dumitru
Imprint CorinTeens
Vârsta +12 ani
Data apariției Iunie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 512
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-963-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Război și dragoste
Rating-ul tău

BERRY, Julie

     Julie Berry s-a nascut în 1974 în vestul statului New York, fiind mezina unei familii cu șapte copii. Consideră că a avut un mare noroc să poata crește liber, în natură și printre animalele de la fermă, dar înconjurată de cititori avizi. Și-a cunoscut soțul în facultate și au împreună patru băieți. După nașterea ultimului copil, Julie Berry a decis să se dedice literaturii. A urmat un curs de scriere pentru copii și tineri adulți, și și-a publicat primul roman în 2009. Este autoarea bestsellerului The Passion of Dolssa, recompensat în 2017 cu Printz Honor, a romanului All

the Truth That’s in Me, precum și a numeroase romane pentru copii și cărți ilustrate. Este licențiată în comunicare și deține un masterat în arte la colegiul Vermont. Locuiește cu familia în California de Sud.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: