Orfanii apelor. Insula epavei

65,90 lei
Numai 1982 ramase
SKU
JUN.1442

Orfanii Ellie şi Seth străbat oceanul nesfârşit în căutarea libertăţii şi a păcii.

O luptă periculoasă pentru putere, în care cei doi sunt siliţi să înfrunte adevăruri teribile despre trecutul lor...

Ellie şi Seth ştiu mai bine decât majoritatea oamenilor cum e să trăieşti printre zei. Ellie, o inventatoare cu un trecut tragic, a fost cândva silită să devină Gazda umană a celui mai ticălos dintre zei, Vrăjmaşul. Seth, un băiat misterios lipsit de amintiri, tocmai a descoperit că el însuşi este zeu.

Aşadar, când evadează din Oraş, fugind de toţi locuitorii care le doresc moartea, speră să găsească o nouă insulă, fără zei, unde să se stabilească.

Cei doi petrec luni întregi pe o plută improvizată – momente care îi împing la capătul răbdărilor –, dar, în cele din urmă, zăresc uscatul, paradisul la care visaseră.

Însă insula tropicală ascunde secrete, la fel ca Oraşul, iar Ellie şi Seth se confruntă cu întrebări imposibile, fără să ştie în cine pot avea încredere şi în cine nu, și ajung să se îndoiască unul de celălalt.

Orfanii Ellie şi Seth străbat oceanul nesfârşit în căutarea libertăţii şi a păcii. O luptă periculoasă pentru putere, în care cei doi sunt siliţi să înfrunte adevăruri teribile despre trecutul lor...

 

O aventură plină de suspans... Murray este un povestitor cu o imaginație neobosită.” – Daily Telegraph

„Struan Murray îşi ocupă lesne locul în rândul celor mai abili creatori de lumi fantastice... Imprevizibilă, plină de răsturnări de situaţie și cu nenumărate nuanțe când vine vorba de chestiuni de morală, Orfanii apelor este deopotrivă captivantă şi originală.” – Observer

„Energică şi inventivă... cu câteva surprize şocante, abordează totodată cu sensibilitate teme precum prietenia, pierderea şi curajul.” – Sunday Times

„O călătorie creativă într-o lume fantastică uluitoare, plină de suspans şi emoție.” – Daily Express

Orfanii apelor are o sclipire unică. Atât de ingenioasă, de stranie şi de frumoasă, incisivă şi întunecată atât cât trebuie! Îi prevăd un viitor strălucit!” – Kiran Millwood Hargrave, autoarea romanului Femei pe rug.

Informaţii suplimentare
Autor Struan Murray
Traducător Maria Rizoiu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Orfanii apelor
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +9 ani
Data apariției August 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 464
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-973-128-831-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orfanii apelor. Insula epavei
Rating-ul tău

MURRAY, Struan

     STRUAN MURRAY a crescut în Edinburgh, fiind cel mai tânăr membru al unei mari și gălăgioase familii de scoțieni. Prima operă pe care a publicat-o a fost un desen – a apărut în revista Pingu, când autorul avea doar șapte ani. Orfanii apelor este a doua sa lucrare publicată. Când nu scrie, Struan predă la Universitatea Oxford.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: