Orfană, monstru, spioană

Discount 29,70 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1965 ramase
SKU
JUN.1372

Perfectă pentru fanii autoarelor Elizabeth Wein și Ruta Sepetys

Naziștii văd în ea doar o fetiță blondă. Nu știu că este cel mai mare coșmar al lor.

O cheamă Sarah. Este blondă, are ochi albaștri și este evreică în Germania anului 1939. Acțiunile ei de rezistență vor schimba lumea.

După ce mama ei este împușcată mortal la un punct de control, Sarah, o fată de cincisprezece ani, întâlnește un străin misterios, cu accent ambiguu, care locuiește într-un apartament suspect de pustiu și are un seif plin cu arme. El este, de fapt, un membru al Rezistenței secrete împotriva celui de-Al Treilea Reich și are nevoie ca Sarah să se infiltreze într-o școală pentru fetele șefilor naziști, dându-se drept una de-a lor. Acolo ar trebui să se împrietenească cu fata unui om de știință important și să ajungă în casa acestuia, astfel încât să poată fura planurile unei bombe capabile să distrugă orașe întregi din Europa de Vest.

Sarah se consideră pregătită pentru un astfel de rol, după ce a avut parte, ani în șir, de lecții de actorie de la mama ei, fostă actriță. Însă habar nu are ce luptă pentru supraviețuire o așteaptă în acea școală plină de colege nemiloase și cât de greu îi va fi să își păstreze secretele.

„O poveste uimitoare, cu intrigă inteligentă și bine documentată, plasată în timpul Germaniei naziste, atât de împovărătoare și de detaliată, încât pare mai degrabă o întâmplare adevărată decât o operă de ficțiune. Sarah e o eroină furioasă, atrăgătoare, ce poate frânge inimi, extrem de puternică și dureros de fragilă, în același timp.” Elizabeth Wein, autoarea romanului Nume de cod: Verity

„M-a vrăjit călătoria lui Sarah într-o lume a monștrilor cu chip de om. Orfană, monstru, spioană vorbește despre curajul unei fete într-o mare de întuneric, iar ecourile ei răsună îndelung chiar și după ultima pagină.” RYAN GRAUDIN, autoarea seriei „Wolf by Wolf”

Informaţii suplimentare
Autor

Matt Killeen

Traducător Loredana Voicilă
Imprint CorinTeens
Data apariției August 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-978-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orfană, monstru, spioană
Rating-ul tău

KILLEEN, Matt

     Matt Killeen s-a născut la Birmingham, în Marea Britanie. A avut parte de o educație timpurie valoroasă, ca de exemplu atunci când a desenat explozia unui robot intergalactic și i s-a atras atenția că asta nu înseamnă să scrie ceva, sau ca atunci când i s-a spus că a copia fluturașul de salariu al mamei sale nu înseamnă că a compus un eseu despre familia lui. A fost atras de mai multe cariere tentante, unele dintre ele implicând pistoale cu laser și chitare, dar până la urmă s-a întors la cuvinte și a încercat să își câștige existența din poziția de copywriter în publicitate și ziarist universal necunoscut, specializat pe muzică și sport. Căsătorit cu sufletul lui pereche, o portoricană din New York, Killeen este fericitul tată al unui adolescent ireal de isteț și al unui bebeluș care îi zdruncină principiile antisistem, scriind în mod repetat pe toți pereții. În 2016, s-a mutat din greșeală la țară. Urmăriți-l la @by_Matt_Killeen.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: