Daisy Jones & The Six

Discount 33,28 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1968 ramase
SKU
BOK.0897

Un nou roman de ficțiune istorică de la autoarea bestsellerului Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo!

Nu rata, din 3 martie, serialul original Prime Video, cu Riley Keough și Sam Claflin în rolurile principale!

Daisy este o tânără care descoperă viața de noapte din L.A. la sfârșitul anilor ’60 și care se strecoară pe ascuns în cluburile de pe Sunset Strip, se culcă cu staruri rock și visează să cânte la Whisky a Go Go. Sexul și drogurile sunt palpitante, dar rock-and-rollul este ceea ce Daisy iubește cel mai mult pe lume. Până să împlinească 20 de ani, oamenii îi observă vocea, dar și frumusețea naturală, care îi determină să facă lucruri nebunești.

În aceeași perioadă este remarcată și The Six, o trupă condusă de visătorul Billy Dunne. În ajunul primului lor turneu, iubita lui, Camila, descoperă că este însărcinată și, copleșit de presiunea paternității și a faimei, Billy își cam pierde mințile.

Daisy și Billy își încrucișează destinele atunci când un producător își dă seama că secretul unui succes fulminant în industria muzicală este să îi aducă pe cei doi împreună în fața microfonului. Ce se întâmplă în continuare va deveni legendă.

Crearea acestei legende este documentată într-un roman captivant și de neuitat, imaginat sub forma unei cronici orale a uneia dintre cele mai mari trupe ale anilor ’70. Taylor Jenkins Reid face dovada talentului său în Daisy Jones & The Six, surprinzând într-un mod cu totul special un loc și un moment istoric.

 

„Minunat construită și complexă! Daisy și trupa mi-au cucerit inima și cu siguranță o să vă cucerească și pe voi!” Reese Witherspoon

 

„Romanul lui Reid seamănă într-atât cu biografia unei trupe care a existat în realitate și adună laolaltă episoade care par desprinse cu adevărat din atmosfera anilor ’70, încât cititorii vor avea senzația că îi ascultă pe cei de la Fleetwood Mac sau Led Zeppelin. Reid este neîntrecută în abilitatea ei de a crea personaje complexe, ale căror emoții îți vor face pielea de găină.” Booklist

 

Daisy Jones & The Six este un roman captivant de la prima până la ultima pagină […]. Personajele imaginate de autoare sunt atât de credibile, încât îți dorești să poţi asculta cu adevărat albumele trupei, să îi urmărești concertele pe YouTube și să îi cauți pe internet cele mai nebunești momente, ca să te convingi cu ochii tăi.” HelloGiggles

 

„Acest roman deopotrivă modern și tulburător, prezentat sub forma unei istorii orale, are în prim-plan povestea imaginară a ascensiunii celei mai reprezentative trupe rock a anilor ’70, cu accent pe stilul de viață nonconformist al componenților. Se citește ca și cum ar fi transcrierea unui episod deosebit de picant al documentarului Behind the Music, difuzat pe VH1.” The New York Times Book Review

 

„Pregătiți-vă să vă îndrăgostiți de romanul lui Taylor Jenkins Reid!” PopSugar

 

„Deopotrivă evocator și strălucitor!” Romper

Informaţii suplimentare
Autor Taylor Jenkins Reid
Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Februarie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-171-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Daisy Jones & The Six
Rating-ul tău

Taylor Jenkins Reids-a născut în Acton, Massachusetts,și a cochetat cu literatura încă din liceu. Înainte de a se dedica în totalitate scrisului, a lucrat în industria cinematografică. Este autoarea mai multor romane de succes, printre care Fericiți pentru totdeauna?, Poate într-o altă viață și Uniți pe vecie. Bestsellerul Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo este în curs de adaptare pentru a deveni un film de lungmetraj produs de Netflix, iar Daisy Jones & The Six (cu Sam Claflin și Riley Keough în rolurile principale) a fost ecranizat într-un serial Prime Video, produs de Reese Witherspoon. Volumele Scandalul din Malibu și Carrie Soto se întoarce vor fi, de asemenea, ecranizate. În prezent, scriitoarea locuiește în Los Angeles împreună cu soțul ei, fiica și câinele lor. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, intră pe taylorjenkinsreid.com.

 

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: