Poate într-o altă viaţă

Discount 32,94 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1935 ramase
SKU
BOK.0961

O singură alegere. Două direcții diferite – cu urmări uluitoare. Un roman de dragoste de la autoarea bestsellerului Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo!

La 29 de ani, Hannah Martin încă nu știe ce vrea să facă în viață. De când a terminat facultatea, a locuit în șase orașe diferite și a avut nenumărate slujbe banale, dar, după o relație dezastruoasă, decide să se întoarcă la Los Angeles, orașul ei natal. Pentru a sărbători prima seară în L.A., cea mai bună prietenă a ei, Gabby, o duce la un bar, unde Hannah se întâlnește întâmplător cu iubitul său din liceu, Ethan.

La miezul nopții, Gabby o întreabă pe Hannah dacă vrea să plece. Ethan se oferă să o ducă el acasă, dar mai târziu. Hannah ezită. Ce se întâmplă dacă pleacă împreună cu Gabby? Ce se întâmplă dacă pleacă împreună cu Ethan?

Astfel, Hannah trăiește efectele fiecărei decizii, în două universuri paralele, în două povești succesive, surprinzător de diferite și cu consecințe importante pentru Hannah și oamenii de lângă ea.

Așadar, e totul sortit să se întâmple? În ce măsură ne este viața hotărâtă de șansă? Și, lucrul cel mai important, există suflete-pereche? Hannah crede că da. Și, în ambele lumi, e convinsă că l-a găsit pe al ei.

 

„Amuzantă și surprinzătoare! Reid pledează convingător pentru existența fericirii în fiecare viață.” Kirkus

„Am savurat fiecare cuvânt. O călătorie sinceră, amuzantă și sclipitoare dintr-un univers paralel către altul; Poate într-o altă viață ia conceptul de soartă și îl face tangibil și captivant. N-am putut să mai las cartea asta din mână!” RENÉE CARLINO, autoare de bestsellere USA Today

„Cititorii aflați în căutarea unei povești de dragoste cu surprize nu vor fi dezamăgiți!” Library Journal

„Dacă sunteți disperați după o lectură de vară perfectă pentru plajă, citiți Poate într-o altă viață de Taylor Jenkins Reid!” The Purist

„Nu vreau să vă stric plăcerea de a citi, dar dragostea învinge!” People

Informaţii suplimentare
Autor Taylor Jenkins Reid
Traducător Ioana Filat
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-362-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Poate într-o altă viaţă
Rating-ul tău

Taylor Jenkins Reids-a născut în Acton, Massachusetts,și a cochetat cu literatura încă din liceu. Înainte de a se dedica în totalitate scrisului, a lucrat în industria cinematografică. Este autoarea mai multor romane de succes, printre care Fericiți pentru totdeauna?, Poate într-o altă viață și Uniți pe vecie. Bestsellerul Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo este în curs de adaptare pentru a deveni un film de lungmetraj produs de Netflix, iar Daisy Jones & The Six (cu Sam Claflin și Riley Keough în rolurile principale) a fost ecranizat într-un serial Prime Video, produs de Reese Witherspoon. Volumele Scandalul din Malibu și Carrie Soto se întoarce vor fi, de asemenea, ecranizate. În prezent, scriitoarea locuiește în Los Angeles împreună cu soțul ei, fiica și câinele lor. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, intră pe taylorjenkinsreid.com.

 

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top