Uniți pe vecie

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 959 ramase
SKU
BOK.1065

Autoarea bestsellerului Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo ne oferă o poveste emoționantă și realistă despre dragoste, pierdere și reziliență.

Elsie Porter este o fată obișnuită de douăzeci și ceva de ani, și totuși ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obișnuit.

Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza și acolo îl cunoaște pe fermecătorul Ben Ross. Atracția dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aștepta nici măcar 24 de ore ca să o sune și în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiți lulea. În mai, Elsie și Ben pleacă în Las Vegas și se căsătoresc.

După doar nouă zile, Ben, aflat pe bicicletă, este lovit de un camion și moare. Elsie aude ambulanța din apartament, dar, până să coboare, Ben a fost deja dus la spital. Acolo, Elsie trebuie să o înfrunte pe Susan, soacra pe care nu a văzut-o niciodată și care nu știe de existența ei.

Împletind povestea de dragoste a lui Elsie și Ben cu procesul de vindecare a lui Susan și Elsie, Uniți pe vecie ne amintește că există mai multe căi de a găsi fericirea.

 

„Emoționant și puternic! Reid reușește cu măiestrie să ne captiveze inimile și nu ne dă drumul până la final. Un roman de debut uluitor!” Publishers Weekly 

„O poveste minunat scrisă, despre raritatea dragostei adevărate și cum să faci față durerii de a o pierde.” AMY HATVANY, autoarea romanului Someone Out There

 

„Nimeni nu scrie mai bine decât Taylor Jenkins Reid despre viață și iubire!” INSTYLE

 

„Taylor Jenkins Reid ne oferă o analiză emoționantă și plină de căldură a iubirii și a devotamentului în absența timpului petrecut împreună, care ridică întrebarea: ce înseamnă să fii perechea cuiva?”

EMMA MCLAUGHLIN și EMMA KRAUSS, autoarele romanului Jurnalul unei dădace

 

„Dulce, emoționantă și surprinzătoare, Uniți pe vecie este o poveste despre o tânără care se luptă să-și găsească drumul în viață după ce își pierde soțul. Personajele acestea m-au făcut să râd și să plâng, iar până la urmă m-am îndrăgostit și eu de ele!” SARAH PEKKANEN, coautoarea bestsellerului Soția dintre noi

Informaţii suplimentare
Autor

Taylor Jenkins Reid

Traducător Carmen Ion
Imprint Leda Bazaar
Gen Young Adult, Romance, Dramă, Contemporary
Vârsta +15 ani
Data apariției Mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885788
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Uniți pe vecie
Rating-ul tău

Taylor Jenkins Reid s-a născut în Acton, Massachusetts,și a cochetat cu literatura încă din liceu. Înainte de a se dedica în totalitate scrisului, a lucrat în industria cinematografică. Este autoarea mai multor romane de succes, printre care Fericiți pentru totdeauna?, Poate într-o altă viață și Uniți pe vecie. Bestsellerul Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo este în curs de adaptare pentru a deveni un film de lungmetraj produs de Netflix, iar Daisy Jones & The Six (cu Sam Claflin și Riley Keough în rolurile principale) a fost ecranizat într-un serial Prime Video, produs de Reese Witherspoon. Volumele Scandalul din Malibu și Carrie Soto se întoarce vor fi, de asemenea, ecranizate. În prezent, scriitoarea locuiește în Los Angeles împreună cu soțul ei, fiica și câinele lor. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, intră pe taylorjenkinsreid.com.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top