Între două iubiri

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 956 ramase
SKU
BOK.1027

Autoarea bestsellerului Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo le oferă cititorilor o nouă și uluitoare poveste de dragoste despre o femeie silită să aleagă între soțul pe care îl credea mort și logodnicul care a ajutat-o să redescopere frumusețea vieții în perioada de „văduvie”.

Desemnată cea mai bună carte a verii de Cosmopolitan, InStyle, Redbook, Us Weekly, PopSugar, BuzzFeed, Bustle, Brit+Co, Parade.

One True Loves – un film din 2023, cu Phillipa Soo, Simu Liu și Luke Bracey în rolurile principale.

La 20 de ani, Emma Blair se căsătorește cu Jesse, iubitul ei din liceu. Cei doi își construiesc împreună o viață care nu corespunde așteptărilor părinților sau ale oamenilor din orășelul lor natal din Massachusetts. Emma și Jesse călătoresc prin toată lumea, trăind la maximum și profitând de orice aventură le iese în cale.

În ziua când ar fi trebuit să își sărbătorească prima aniversare a nunții, Jesse, aflat într-un elicopter deasupra Pacificului, dispare. Pur și simplu, dispare pentru totdeauna!

Emma renunță la slujbă și se mută din nou în orașul natal, într-o încercare de a-și recăpăta echilibrul. După o vreme, tânăra, ajunsă acum la 30 de ani, îl întâlnește din întâmplare pe vechiul ei prieten, Sam, și, fără să vrea, se îndrăgostește din nou. Când Emma și Sam se logodesc, femeia simte că a primit o nouă șansă la fericire.

Asta până când Jesse este găsit. Bărbatul a supraviețuit accidentului de elicopter și în toți anii aceștia a încercat să se întoarcă acasă, la nevasta lui. Trezindu-se aproape peste noapte cu un soț și un logodnic, Emma trebuie să-și dea seama cine este și ce își dorește de la viață, încercând în același timp să-i protejeze pe cei pe care îi iubește.

Care dintre cei doi bărbați este iubirea ei adevărată? Și ce înseamnă să iubești cu adevărat? Emma știe că trebuie să-și asculte inima, doar că nu este sigură ce îi comunică aceasta.

 

„Cutremurătoare! […] Această senzațională poveste de dragoste te va tulbura.” COSMOPOLITAN

 

„Nimeni nu scrie mai bine decât Taylor Jenkins Reid despre viață și iubire!”  INSTYLE

 

„Sfâșietoarea poveste imaginată de Reid se învârte în jurul întrebării dacă este posibil să ai mai multe suflete-pereche.”  US WEEKLY

 

„O abordare unică a unui subiect extrem de delicat.” SAM STILL READING

 

„Pe măsură ce dai pagină după pagină, personajele te cuceresc și te fac să te atașezi de ele. Ajungi să fii parte din poveștile lor, din vie­țile lor și, uau!, dintr-odată îți dai seama că acestea au ajuns să își facă un locșor permanent în inima ta.” BOOK GEEKS

Informaţii suplimentare
Autor Taylor Jenkins Reid
Traducător Alina Bâltâc
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Februarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-432-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Între două iubiri
Rating-ul tău

Taylor Jenkins Reid s-a născut în Acton, Massachusetts,și a cochetat cu literatura încă din liceu. Înainte de a se dedica în totalitate scrisului, a lucrat în industria cinematografică. Este autoarea mai multor romane de succes, printre care Fericiți pentru totdeauna?, Poate într-o altă viață și Uniți pe vecie. Bestsellerul Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo este în curs de adaptare pentru a deveni un film de lungmetraj produs de Netflix, iar Daisy Jones & The Six (cu Sam Claflin și Riley Keough în rolurile principale) a fost ecranizat într-un serial Prime Video, produs de Reese Witherspoon. Volumele Scandalul din Malibu și Carrie Soto se întoarce vor fi, de asemenea, ecranizate. În prezent, scriitoarea locuiește în Los Angeles împreună cu soțul ei, fiica și câinele lor. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, intră pe taylorjenkinsreid.com.

 

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top