Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VI-a

Discount 32,50 lei Preţ standard 35,75 lei
Numai 1697 ramase
SKU
EDU.546

Avizat ME în sesiunea august-septembrie 2023

Lucrarea este destinată elevilorde clasa a VI-a. Caietul este asociat manualului de Biologie pentru clasa a VI-a, aprobat în 2023 de Ministerul Educației.

Caietul, realizat într-o formă atractivă, cu sublinieri, culori și imagini, conține scheme sintetice ale lecțiilor, diverse activități, exerciții și jocuri, concepute în conformitate cu programa școlară și cu manualul de biologie pentru clasa a VI-a, Editura Corint. Lucrarea poate fi un suport de învățare pentru orice elev, indiferent de manualul utilizat la clasă, deoarece conține toate elementele pentru o rezolvare corectă a activităților propuse.

Testele de evaluare pot fi rezolvate direct pe caiet, apoi utilizate pentru autoevaluare sau interevaluare.

Caietul eficientizează activitatea didactică și oferă feedback profesorului asupra activității desfășurate, dar și a stării emoționale a elevului la ora de biologie, prin selectarea emoticoanelor.

Informaţii suplimentare
Autor

Silvia Olteanu (coordonator)
Iuliana Tanur
Camelia Manea
Corina Kodjabashija
Camelia Afrim

Imprint Corint Educaţional
Data apariției August 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-088-354-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VI-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu – profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Nichita Stănescu” din Ploiești (1997–2021), inspector școlar la IȘJ Prahova (2010–2021), președinte al Asociației Profesorilor de Biologie din județul Prahova „Ecoterra”, autor de manuale și auxiliare școlare.

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Manea – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Vodă” din Urlați, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Afrim – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din București, inspector școlar pentru biologie la Inspectoratul Școlar al Municipiului București (2013–2021), autor de manuale și auxiliare școlare.

Corina Kodjbashija – doctor în biologie, profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Elena Cuza” din București, metodist, mentor, autor de auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top