Călătorie prin lumea fizicii. Caiet de explorare științifică. Clasa a VI-a

Discount 32,50 lei Preţ standard 35,90 lei
Numai 1910 ramase
SKU
EDU.547

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 6433/28.09.2023

Caietul elevului asociat manualului de Fizică pentru clasa a VI-a.

Realizat special pentru a însoți manualul de Fizică pentru clasa a VI-a, Călătorie prin lumea fizicii. Caiet de explorare științifică pentru clasa a VI-a le este util elevilor care vor să aprofundeze sau să sedimenteze lucrurile învățate în cadrul orelor de curs. Caietul conține exerciții adaptate vârstei lor și lecției corespunzătoare de fizică: exerciții clasice, cuvinte încrucișate, rebusuri etc. Fiecare lecție din manual este reprezentată în acest caiet, iar tipurile de exerciții alternează, în așa fel încât lucrarea să devină cât mai atractivă. Specific acestei discipline, caietul elevului conține și experimente pe care elevii le pot face în laborator sau acasă, și face adesea apel la metoda investigației, folosită frecvent în manual. Provocările pe care caietul le conține vor ajuta elevii să se apropie într-un mod prietenos de această frumoasă și interesantă disciplină.

Informaţii suplimentare
Autor

Cristian Presură (coordonator), Daniela Berchez, Károly Bogdan, Petronela Angela Ioja, Aneta Mihalcsik

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 136
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-088-353-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Călătorie prin lumea fizicii. Caiet de explorare științifică. Clasa a VI-a
Rating-ul tău

CRISTIAN PRESURĂ (coordonator) – doctor în fizică (doctorat obținut la Universitatea Groningen, Olanda). A lucrat la Institutul de Fizică Atomică, apoi a devenit cercetător la compania Philips, Olanda.  Autor a numeroase lucrări publicate în reviste de specialitate (Physical Review B, Physical Review Letters și Science), a unor cărți și brevete de invenție. Are o activitate intensă de popularizare a științei în limba română, scriind articole pentru ziare, reviste și televiziune. 

DANIELA BERCHEZ – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Emanuil Gojdu″ din Oradea, formator „Fizica Altfel″, coordonator județean al grupului de sprijin pentru profesori – în cadrul programului  „Fizica Altfel″, formator Centrul de pregătire profesori Oradea – în cadrul programului Samsung Ecosystem for Education Development (SEED), coautor de lucrări dedicate profesorilor.

KÁROLY BOGDAN – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Ady Endre” din Oradea, coordonatorul Centrului de Excelență – Fizică din Oradea și inițiatorul Concursului Regional de Fizică și Inventică „Irenaeus”.

PETRONELA ANGELA IOJA – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Vasile Goldiș” din Arad, metodist, membră a Consiliului Consultativ al profesorilor de fizică, formator național și formator CRED, coautor de auxiliare didactice și ghiduri metodologice avizate ME, autor de RED-uri, membră în comisii de organizare a concursurilor și olimpiadelor școlare.

ANETA MIHALCSIK – profesor gradul didactic I la Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, coordonator județean al grupului de sprijin pentru profesori – în cadrul programului „Fizica Altfel”, formator, autor de auxiliare și programe școlare, coautor al manualului de Științe ale naturii pentru clasa a IV-a, responsabil de Cerc Pedagogic și membră în comisii de organizare a concursurilor și olimpiadelor școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top