Bella, fetița-constructor. Poți fi tot ce vrei!

Discount 32,90 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1996 ramase
SKU
JUN.1426

O carte cu un mesaj important, care le arată copiilor, în general, și fetițelor, în mod deosebit, că POT FI ORICE ÎȘI DORESC SĂ FIE!

Britta Sabbag – autoarea seriei bestseller BONDĂREL!

Bella este o fetiță specială: în loc să se joace cu păpușile, preferă să construiască și să repare, în loc să coloreze, preferă să meșterească întruna cu șurubelnița. Celelalte fete n-o înțeleg, iar băieții râd de ea.
Însă lucrurile se schimbă atunci când Bella îi scapă pe toți dintr-o încurcătură, datorită uneia dintre ideile ei de fetiță descurcăreață.

Informaţii suplimentare
Autor

Britta Sabbag
Sandra Hunke
Igor Lange

Ilustrator Igor Lange
Traducător Marilena Iovu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Gen Literatură pentru copii
Vârsta 0-7 ani
Data apariției Aprilie 2023
Copertă Hardcover
Nr. pagini 32
Format 21,5 x 28 cm
ISBN 978-973-128-828-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bella, fetița-constructor. Poți fi tot ce vrei!
Rating-ul tău

Britta Sabbag, născută în 1978 la Osnabrück, a studiat lingvistica, psihologia și pedagogia. După absolvire, a lucrat câțiva ani în domeniul

resurselor umane, până când romanul ei de debut a ajuns pe lista bestsellerelor. Au urmat multe alte romane și cărți pentru copii și adolescenți. Britta adoră să scrie și texte pentru cântece, scenarii și nici de la versuri nu se dă în lături. Trăiește în apropiere de Bonn, împreună cu familia ei și cu multe personaje de carte. Mai multe despre ea găsiți pe www.brittasabbag.de.

Sandra Hunke, născută în 1992, lucrează ca maistru pe un șantier de construcții și totodată ca model. Pe rețelele sociale este cunoscută ca DAS BAUMÄDCHEN (CONSTRUCTOAREA), pentru a contracara stereotipurile și prejudecățile de gen, împotriva cărora pledează. Săptămâna ei începe pe șantier, într-o firmă de instalații sanitare, și sfârșește pe podiumurile lumii. Încă de când era copil îi plăcea să meșterească. Deși este încă o raritate să ai această meserie ca femeie, ea susține în mod public interesul pentru meseria sa și luptă împotriva stereotipurilor

Igor Lange, născut în 1986, a studiat designul la Münster, axându-se în mod special pe ilustraţia de carte. Încă din fragedă copilărie, micuţul Igor picta pe mese şi pe pereţi, închipuind propriile sale poveşti cu supereroi şi aventuri. Nu se plictisea niciodată. Astăzi nu mai pictează pereţi, ci cărţi.

Visul s-a transformat în carieră, dar încă a mai rămas în el o fărâmă din copilul de altădată.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top