Bella, fetița-constructor. Poți fi tot ce vrei!

54,90 lei
Numai 1998 ramase
SKU
JUN.1426

O carte cu un mesaj important, care le arată copiilor, în general, și fetițelor, în mod deosebit, că POT FI ORICE ÎȘI DORESC SĂ FIE!

Britta Sabbag – autoarea seriei bestseller BONDĂREL!

Bella este o fetiță specială: în loc să se joace cu păpușile, preferă să construiască și să repare, în loc să coloreze, preferă să meșterească întruna cu șurubelnița. Celelalte fete n-o înțeleg, iar băieții râd de ea.
Însă lucrurile se schimbă atunci când Bella îi scapă pe toți dintr-o încurcătură, datorită uneia dintre ideile ei de fetiță descurcăreață.

Informaţii suplimentare
Autor

Britta Sabbag
Sandra Hunke
Igor Lange

Ilustrator Igor Lange
Traducător Marilena Iovu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Data apariției Aprilie 2023
Copertă Hardcover
Nr. pagini 32
Format 21,5 x 28 cm
ISBN 978-973-128-828-4
new_isbn 9789731288284
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bella, fetița-constructor. Poți fi tot ce vrei!
Rating-ul tău

SABBAG, Britta

      BRITTA SABBAG, născută în 1978, în Osnabrück, a studiat lingvistica, psihologie și pedagogie la Bonn. Romanul ei de debut, Pinguinwetter (2012), a devenit instantaneu bestseller, acesta  fiind urmat de alte romane și cărți pentru copii.

Bondărel învață să zboare, prima ei carte pentru copii, s-a situat încă de la apariție pe primul loc în topul literar al publicației Spiegel.

Sandra Hunke, născută în 1992, lucrează ca maistru pe un șantier de construcții și totodată ca model. Pe rețelele sociale este cunoscută ca DAS BAUMÄDCHEN (CONSTRUCTOAREA), pentru a contracara stereotipurile și prejudecățile de gen, împotriva cărora pledează. Săptămâna ei începe pe șantier, într-o firmă de instalații sanitare, și sfârșește pe podiumurile lumii. Încă de când era copil îi plăcea să meșterească. Deși este încă o raritate să ai această meserie ca femeie, ea susține în mod public interesul pentru meseria sa și luptă împotriva stereotipurilor

Igor Lange, născut în 1986, a studiat designul la Münster, axându-se în mod special pe ilustraţia de carte. Încă din fragedă copilărie, micuţul Igor picta pe mese şi pe pereţi, închipuind propriile sale poveşti cu supereroi şi aventuri. Nu se plictisea niciodată. Astăzi nu mai pictează pereţi, ci cărţi.

Visul s-a transformat în carieră, dar încă a mai rămas în el o fărâmă din copilul de altădată.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top