Ina si Ariciul Pit. Aventuri in aparatul de fotografiat al bunicului. Vol. 2

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1981 ramase
SKU
JUN.1175

Ina si ariciul Pit vor avea parte de o minunată surpriză

Ina si ariciul Pit, însoțiți de micuțul Drago, ultimul dragon de pe pamânt, își continuă uimitoarele aventuri. Se vor confrunta cu vrăjitoarea Asfodela, vor cunoaște personaje fantastice precum baziliscul Pliniu ori liliacul Yoda, se vor împrieteni cu Didi, cățelușa năzdrăvană, dar și cu amuzantul șoricel Tumba. Iar în final, după o călătorie pe pământ, pe apă și în înaltul cerului, vor avea parte de o minunată surpriză.

Informaţii suplimentare
Autor Radu Tuculescu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Gen Literatură pentru copii
Vârsta 0-7 ani
Data apariției Mai 2018
Copertă Hardcover
Nr. pagini 77
Format 23 x 22 cm
ISBN 978-606-793-350-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ina si Ariciul Pit. Aventuri in aparatul de fotografiat al bunicului. Vol. 2
Rating-ul tău

ȚUCULESCU, Radu

       Radu ȚUCULESCU (1.01.1949, Târgu Mureș) este romancier, dramaturg, traducător din limba germană, redactor radio și TV. A publicat romane, proză scurtă, teatru, critică teatrală, traduceri din literatura elvețiană. Romanele sale, printre care se numără Umbra penei de gâsca, Povestirile mameibatrâne, Mierla neagră, Măcelăria Kennedy, au apărut traduse în Franța, Italia, Germania, Austria, Cehia, Ungaria și Serbia. De asemenea, piesele sale de teatru au fost traduse în franceză, cehă, maghiară, italiană, engleză și ebraică. A susținut conferințe despre universul creației sale la Praga, Torino, Viena, Budapesta, Haifa, Tel Aviv. A realizat reportaje de televiziune în Europa, Canada, Africa de Nord.

A primit premii naționale și internaționale pentru roman, teatru și film TV. Este prezent în Lexiconul de literatură universală – Kindler, Berlin 2012.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top