Cele mai frumoase poveşti de H.C.Andersen

Discount 71,44 lei Preţ standard 109,90 lei
Numai 1935 ramase
SKU
JUN.995

Acest volum include cele mai cunoscute povești ale scriitorului danez H.C. Andersen, precum Mica sirenă, Fetița cu chibriturile, Crăiasa Zăpezilor, Soldățelul de plumb și multe altele.

Cine n-a auzit de poveştile lui Hans Christian Andersen? Opera scriitorului danez face parte din imaginarul colectiv. Ea traversează epocile cu aceeași prospețime dintotdeauna şi emoţionează toate generaţiile, pe copii şi pe adulţi deopotrivă. Acest volum cu ilustrații fascinante publicat de editura Corint Junior include cele mai cunoscute povești ale sale, precum Mica sirenă, Fetița cu chibriturile, Crăiasa Zăpezilor, Soldățelul de plumb și multe altele. Depinde doar de voi să intraţi în această lume fascinantă și captivantă, unde se întâlnesc visul, magia, emoţia şi suspansul.

Informaţii suplimentare
Autor Hans Christian Andersen
Traducător Geanina Tivdă
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Gen Literatură pentru copii
Vârsta 0-7 ani
Data apariției August 2022
Copertă Hardcover
Nr. pagini 224
Format 22 x 27,5 cm
ISBN 978-973-128-637-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cele mai frumoase poveşti de H.C.Andersen
Rating-ul tău

Hans Christian Andersen

ANDERSEN, Hans Christian

Hans Christian Andersen (1805 - 1875) a fost scriitor şi poet danez, celebru pentru basmele sale. Printre cele mai cunoscute poveşti ale sale se numără „Crăiasa Zăpezilor”, „Mica sirenă”, „Hainele cele noi ale împăratului” şi„Răţca cea urâtă”. În timpul vieţii Andersen a fost celebrat de regalitate şi aclamat pentru că a adus bucurie copiilor din întreaga Europă. Basmele sale au fost traduse în peste o sută de limbi şi continuă să fie publicate în milioane de exemplare în întreaga lume.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top