Bacalaureat 2024 - Istorie

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1907 ramase
SKU
EDU.557

Conform modelelor stabilite de ME

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin ordinul nr. 3530 din 04.04.2018

 

Lucrarea de față – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care susţin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cât şi cadrelor didactice.

• Sintezele, alcătuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competențelor specifice şi a cerințelor de evaluare generale ale Centrului Național de Evaluare şi Examinare.

• Modelele de subiecte realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat reprezintă o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, în teste, de fiecare profesor, la clasă, în funcție de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de materia parcursă.

• Sugestiile de rezolvare le explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutând, implicit, la învățarea coerentă şi logică a materiei de examen. 

 

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

Informaţii suplimentare
Autor Marilena Bercea
Mirela Chioveanu
Mihai Manea
Mirela Popescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Ianuarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 224
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-182-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bacalaureat 2024 - Istorie
Rating-ul tău

MANEA, Mihai

Mihai Manea – profesor de istorie, doctor în istoria relaţiilor internaţionale şi studii europene, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice, metodice şi articole în periodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR – Clio).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: