Bacalaureat 2024 - Biologie. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1870 ramase
SKU
EDU.503

CONFORM MODELELOR STABILITE DE ME

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 3022/08.01.2018

Biologie. Bacalaureat 2023. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-ase dorește a fi un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învățare logică, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogată experiență didactică, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratețea și varietatea materialului, culegerea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilității de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente și corecte din punct de vedere științific, care să confirme valoarea și nivelul pregătirii individuale.

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Adriana Neagu
Florina Miricel
Corina Gheorghe
Ana Sandu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-181-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bacalaureat 2024 - Biologie. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a si a XII-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, profesor gradul didactic I, formator, președinte al Asociației Profesorilor de Biologie „Ecoterra”, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Adriana Neagu - prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nicolae Iorga", Vălenii de Munte

Florina Miricel, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, metodist, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a VI-a) și de auxiliare școlare.

Corina Gheorghe, prof. gr. I, Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, Câmpina

DRAGOMIR, Ana

Ana Dragomir - prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nicolae Iorga", Vălenii de Munte

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: