Caleidoscop de vacanță... prin țară. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a

35,90 lei
Numai 998 ramase
SKU
EDU.563

Livrare din 30 aprilie 2024

Lucrarea se constituie într-o călătorie plină de aventuri, în care elevii sunt invitați să descopere locuri de poveste din țara noastră. În cadrul fiecărei teme, elevii vor descoperi informații interesante despre diferite zone geografice din România, dar, în același timp, ei vor avea ocazia să își dezvolte competențele formate la școală în orele de limba română și de matematică, printr-o varietate de exerciții creative și provocatoare.

Așadar, elevii sunt invitați să se bucure de o vacanță plină de învățare și distracție în mijlocul minunățiilor țării noastre, parcurgând paginile acestui caiet de vacanță.

Caleidoscopului de vacanță… prin țară se constituie într-o călătorie plină de aventuri, în care elevii sunt invitați să descopere locuri de poveste din țara noastră. De pe vârfurile înzăpezite ale Bucegilor, poposind în paradisul din Delta Dunării, plimbându-se cu bătrâna mocăniță pe Valea Vaserului sau urmărind spectacolul valurilor Mării Negre, fiecare temă îi va purta într-o călătorie unică și plină de surprize.

În același timp, în cadrul fiecărei teme elevii vor avea ocazia să își dezvolte competențele formate la școală în orele de limba română și de matematică, printr-o varietate de exerciții creative și provocatoare. De exemplu, vor întâlni probleme de adunare și de scădere în timp ce explorează misterele Castelului Corvinilor sau ghicitori și jocuri de cuvinte în timp ce se plimbă prin Grădina Botanică din Cluj-Napoca.

Așadar, parcurgând paginile acestui caiet de vacanță. elevii vor putea să se bucure de o vacanță plină de învățare și distracție în mijlocul minunățiilor țării noastre.

Informaţii suplimentare
Autor

Ana-Maria Cănăvoiu
Mihaela Cârja
Elena Niculae
Corina Daciana Oprițoiu
Manuela Negru Popescu

 

Ilustrator Cornelia Revuleț
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Vârsta +9 ani
Copertă Softcover
Nr. pagini 64
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 9786060885429
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Caleidoscop de vacanță... prin țară. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a
Rating-ul tău

Ana-Maria Cănăvoiu – profesor învățământ primar, gradul didactic I, Școala Gimnazială Nr. 156, București

Mihaela Cârja – profesor învăţământ primar, gradul didactic I, Şcoala Gimnazială Nr. 156, Bucureşti
Elena Niculae – profesor învăţământ primar, gradul didactic I, Şcoala Gimnazială Nr. 156, Bucureşti

Corina Daciana Oprițoiu – profesor învățământ primar, gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, Deva

Manuela Negru Popescu – profesor învățământ primar, gradul didactic I, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Târgu Jiu

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top