Bacalaureat 2024 - Matematică

Discount 39,38 lei Preţ standard 52,50 lei
Numai 1948 ramase
SKU
EDU.544

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației  prin OM 4696/02.08.2019

Această colecție de exerciții își propune să aducă o noutate pe piața auxiliarelor de matematică și anume prezentarea graduală ca dificultate și ca finalitate așteptată a unei suite de teste, utile pentru examenul de bacalaureat și pentru pregătirea treptată a elevilor.

Volumul conține teste conforme cu programa de bacalaureat pentru specializarea matematică-informatică, asemănătoare modelelor oficiale.

Prima parte a lucrării cuprinde modele de simulare a examenului de bacalaureat pentru clasele a XI-a și a XII-a.

Partea a doua conține teste clasificate pe grade de dificultate crescătoare, în trei module: A, B și C. Testele din modulul A sunt concepute astfel încât înțelegerea lor ar trebui să asigure nota minimă 6 la examen, modulul B se referă la nota minimă 8, iar modulul C la o notă între 9,50 și 10.

Autorii sunt profesori cu o bogată experiență de predare la licee de excelență și cu o îndelungată activitate în crearea de teste și probleme pentru examene și concursuri școlare.

Dragi elevi, dragi dascăli matematicieni, recomand cu căldură acest minunat auxiliar!

Prof. Dr. Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

Informaţii suplimentare
Autor Radu Gologan (coordonator)
Mihaela Berindeanu
Nicoleta Agenna Ionescu Mazilu
Ovidiu Sontea
Gabriel Vrinceanu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 240
Format 16,5 X 23,5 CM
ISBN 978-606-793-405-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bacalaureat 2024 - Matematică
Rating-ul tău

Radu Gologan (coordonator) – profesor universitar la Universitatea Politehnica din București – Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

BERINDEANU, Mihaela

Mihaela BERINDEANU – profesor gradul didactic I, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, formator la Centrul de Excelență în Matematică.

MAZILU, Nicoleta Agenna Ionescu

Nicoleta Agenna Ionescu Mazilu – profesor gradul didactic I, Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, metodist, formator la Centrul de Excelență în Matematică.

SONTEA, Ovidiu

Ovidiu Șontea – profesor la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, autor de manuale și culegeri de matematică pentru liceu, membru al Comisiei Naționale de Matematică.

VRINCEANU, Gabriel Narcis

Vrînceanu Gabriel Narcis – director Casa Corpului Didactic București, profesor titular Colegiul Național „Iulia Hașdeu” din București, membru al Comisiei Naționale a Olim-piadei Naționale de Matematică, propunător de probleme pentru olimpiade și concursuri, membru în grupuri de lucru la nivel național.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: