Atlas școlar de biologie. Funcțiile de relație și de reproducere în lumea vie

Discount 34,90 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1925 ramase
SKU
EDU.372

Realizată în concordanță cu obiectivele noii programe școlare de biologie, lucrarea se adresează, în special,

elevilor de clasa a VII-a.

Biologie. Atlas şcolar. Funcţiile de relaţie şi de reproducere în lumea vie este realizat în concordanţă cu obiectivele noii programe şcolare de biologie. Lucrarea se adresează în special elevilor de clasa a VII-a, fiind un excelent instrument de lucru acasă sau la şcoală, atât pentru aceştia, cât şi pentru profesorul de biologie.

Prin conţinutul ştiinţific prezentat într-o succesiune logică, accesibilă, prin textele explicative susţinute de imagini corespunzătoare, prin bogatul material ilustrativ care detaliază atât alcătuirea organismelor vii, modul în care se realizează funcţiile acestora, cât şi numeroasele adaptări la diferite medii de viaţă, atlasul trezeşte curiozitatea şi facilitează învăţarea.

În afară de acurateţea şi claritatea limbajului, a materialului ilustrativ consistent, lucrarea se remarcă şi printr-o colecţie de filmuleţe didactice care transpun în imagini textele prezentate. Acestea pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video şi acces la internet.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Camelia Manea
Florina Miricel
Iuliana Tanur
Camelia Afrim
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Octombrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 80
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-654-4
new_isbn 9786067936544
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Atlas școlar de biologie. Funcțiile de relație și de reproducere în lumea vie
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, prof. gr. I, președinte Asociația „Ecoterra”, Ploiești

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Manea – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Vodă” din Urlați, autor de manuale și auxiliare școlare.

Florina Miricel, prof. gr. I, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Ploiești

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Afrim – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din București, inspector școlar pentru biologie la Inspectoratul Școlar al Municipiului București (2013–2021), autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: