A doua șansă

Discount 26,34 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1916 ramase
SKU
BOK.0570

Unul dintre cei mai urmăriți BookTuberi din zilele noastre ne oferă A doua șansă, o poveste despre descoperirea de sine și despre curajul de a încerca lucruri noi. 

Unul dintre cei mai urmăriți BookTuberi din zilele noastre ne oferă A doua șansă, o poveste despre descoperirea de sine și despre curajul de a încerca lucruri noi.

Shane este convinsă ca și-a ratat experiența de facultate. Este studentă la medicină, ia examenele cu punctaj maxim și își face părinții fericiți – sună ideal, nu? Însă tânăra nu are prieteni, se întoarce acasă în fiecare weekend, iar despre dragoste nici nu se pune problema...

Ca să aibă parte de schimbarea pe care și-o dorește, Shane se înscrie într-un program de studiu în străinătate, la Londra, unde speră să își facă prieteni, să iasă la întâlniri și să trăiască aventuros!

Însă planul nu se potrivește cu realitatea! Cât de curând, fata se confruntă cu ce înseamnă să ieși din bula de confort, iar, când începe să aibă și îndoieli asupra deciziilor luate, noua viață se destramă.

Până la final, Shane se convinge că, dacă dă dovadă de curaj și de hotărâre, poate învinge orice obstacol. Și, cu puțin ajutor din partea destinului și cu un strop de magie, posibilitățile sunt infinite!

„A doua șansă este un roman de debut fantastic – distractiv, scris cu iscusință și imposibil de lăsat din mână!” Colleen Hoover, autoarea romanului Totul se termină cu noi

„O poveste despre dragoste și despre cum să te regăsești. Veți fi cu totul fermecați!” Christina Lauren, autoarea romanului Autoboyography

Informaţii suplimentare
Autor Christine Riccio
Traducător Adrian Șipoș
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-655-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:A doua șansă
Rating-ul tău

RICCIO, Christine

     CHRISTINE RICCIO deține canalul de YouTube polandbananasBOOKS, care are peste 400 000 de urmăritori. Face recenzii de carte amuzante, vloguri, scenete și videoclipuri despre procesul de creație pe care l-a implicat scrierea propriului roman. De asemenea, este și unul dintre cei trei fondatori ai BOOKSPLOSION, cel mai longeviv club de carte de pe YouTube.

În ultimii patru ani, Christine a avut multiple colaborări cu edituri și autori și a călătorit în numeroase state americane în calitate de vorbitor, cu scopul de a populariza pasiunea pentru citit.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: