Uneltiri fără sfârșit (Un regat întrețesut, vol.2)

Discount 46,14 lei Preţ standard 76,90 lei
Numai 1928 ramase
SKU
BOK.0911

Plin de magie explozivă, romantism arzător și trădări sfâșietoare, Uneltiri fără sfârșit este continuarea uluitoare a apreciatului Un regat întrețesut, bestseller New York Times și Sunday Times.

În focul unui sărut, zidurile dintre Alizeh, moștenitoarea de mult pierdută a unui străvechi regat al djinnilor, și Kamran, prințul moștenitor al imperiului Arduniei, s-au prăbușit. Și la fel și viețile celor doi. Bunicul lui Kamran, regele Arduniei, zace mort, iar îngrozitorul secret al pactului său cu diavolul a fost dat în vileag în fața lumii întregi.

Cyrus, misteriosul rege cu părul arămiu, a răpit-o pe Alizeh și a dus-o în Tulan, regatul vecin peste care stăpânește. Suveranul a încheiat și el propria înțelegere cu diavolul, care ar presupune ca tânăra să-și trădeze sentimentele pentru Kamran dacă vrea să-și revendice tronul djinnilor. Aceasta însă nu vrea să aibă nimic de-a face cu Cyrus sau cu pactul lui cu Iblees.

Fără nicio posibilitate de a fugi din Tulan și cu promisiunea tentantă de a-și împlini destinul de moștenitoare a tronului djinnilor, Alizeh este silită să se întrebe dacă își poate lăsa emoțiile deoparte și, în cele din urmă, să devină suverana de care supușii ei au nevoie. Între timp, Kamran încearcă să își salveze regatul distrus. Confruntându-se cu trădarea la fiecare pas, tot ce știe sigur este că trebuie să meargă în Tulan pentru a-și răzbuna bunicul.

Și nu poate decât să spere că Alizeh îl va aștepta acolo și că nu a devenit încă stăpâna acelui regat.

 

„Verdictul final: luxuriant, enigmatic și cu o atmosferă splendidă, Uneltiri fără sfârșit continuă povestea captivantă din Un regat întrețesut, iar rezultatul este o lectură tulburătoare și greu de uitat, care îl va lăsa pe cititor dorindu-și mai mult.” YA Books Central

„Mafi imaginează o lume complexă, bazată pe unele concepte islamice, precum și pe poemul epic persan Șah-Namé, și continuă să construiască o proză convingătoare, îmbogățită de rafinatele tulburări emoționale ale unui nefericit triunghi amoros, lăsându-i pe fani disperați după o continuare. O apariție necesară, superbă și deopotrivă chinuitoare!” Kirkus Reviews

„Talentul lui Mafi de a scrie și a inventa lumi extravagante strălucește încă o dată în această continuare emoționantă care promite extrem de multe pentru volumul viitor (pe care abia îl aștept!).” VILMA IRIS

 

Informaţii suplimentare
Autor Tahereh Mafi
Traducător Ioana Bena
Imprint Leda Edge
Serie Un regat întrețesut
Gen Fantasy, Young Adult, New Adult, Romance, Dramă
Vârsta +13 ani
Data apariției Mai 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-9740-39-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Uneltiri fără sfârșit (Un regat întrețesut, vol.2)
Rating-ul tău

Tahereh Mafi s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranți iranieni. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, și vorbește opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-și un semestru la Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă. Pe lângă seriile „Atingerea lui Juliette” și „Un regat întrețesut”, a mai publicat două romane pentru copii, Furthermore (Corint Junior, 2018) și Whichwood, și două pentru adolescenți, Oceanul care ne desparte (Leda Edge, 2019) și An Emotion of Great Delight (în pregătire la Leda Edge). Tahereh își petrece mare parte din timp cu o supradoză de cofeină la îndemână și cu nasul într-o carte.

O puteți găsi on-line la @TaherehMafi și pe www.taherehbooks.com.

 

 

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top