Uneltiri fără sfârșit (Un regat întrețesut, vol.2)

76,90 lei
Numai 1950 ramase
SKU
BOK.0911

Plin de magie explozivă, romantism arzător și trădări sfâșietoare, Uneltiri fără sfârșit este continuarea uluitoare a apreciatului Un regat întrețesut, bestseller New York Times și Sunday Times.

În focul unui sărut, zidurile dintre Alizeh, moștenitoarea de mult pierdută a unui străvechi regat al djinnilor, și Kamran, prințul moștenitor al imperiului Arduniei, s-au prăbușit. Și la fel și viețile celor doi. Bunicul lui Kamran, regele Arduniei, zace mort, iar îngrozitorul secret al pactului său cu diavolul a fost dat în vileag în fața lumii întregi.

Cyrus, misteriosul rege cu părul arămiu, a răpit-o pe Alizeh și a dus-o în Tulan, regatul vecin peste care stăpânește. Suveranul a încheiat și el propria înțelegere cu diavolul, care ar presupune ca tânăra să-și trădeze sentimentele pentru Kamran dacă vrea să-și revendice tronul djinnilor. Aceasta însă nu vrea să aibă nimic de-a face cu Cyrus sau cu pactul lui cu Iblees.

Fără nicio posibilitate de a fugi din Tulan și cu promisiunea tentantă de a-și împlini destinul de moștenitoare a tronului djinnilor, Alizeh este silită să se întrebe dacă își poate lăsa emoțiile deoparte și, în cele din urmă, să devină suverana de care supușii ei au nevoie. Între timp, Kamran încearcă să își salveze regatul distrus. Confruntându-se cu trădarea la fiecare pas, tot ce știe sigur este că trebuie să meargă în Tulan pentru a-și răzbuna bunicul.

Și nu poate decât să spere că Alizeh îl va aștepta acolo și că nu a devenit încă stăpâna acelui regat.

 

„Verdictul final: luxuriant, enigmatic și cu o atmosferă splendidă, Uneltiri fără sfârșit continuă povestea captivantă din Un regat întrețesut, iar rezultatul este o lectură tulburătoare și greu de uitat, care îl va lăsa pe cititor dorindu-și mai mult.” YA Books Central

„Mafi imaginează o lume complexă, bazată pe unele concepte islamice, precum și pe poemul epic persan Șah-Namé, și continuă să construiască o proză convingătoare, îmbogățită de rafinatele tulburări emoționale ale unui nefericit triunghi amoros, lăsându-i pe fani disperați după o continuare. O apariție necesară, superbă și deopotrivă chinuitoare!” Kirkus Reviews

„Talentul lui Mafi de a scrie și a inventa lumi extravagante strălucește încă o dată în această continuare emoționantă care promite extrem de multe pentru volumul viitor (pe care abia îl aștept!).” VILMA IRIS

 

Informaţii suplimentare
Autor Tahereh Mafi
Traducător Ioana Bena
Imprint Leda Edge
Serie Un regat întrețesut
Data apariției Mai 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-9740-39-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Uneltiri fără sfârșit (Un regat întrețesut, vol.2)
Rating-ul tău

TAHEREH, Mafi

     TAHEREH MAFI s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, din părinți iranieni. Știe opt limbi străine, inclusiv spaniola, pe care a studiat-o la Barcelona. Este o scriitoare pe care New York Times și USA Today au declarat-o bestselling author, dar trebuie spus că, înainte de a debuta și de a deveni una dintre cele mai aclamate scriitoare pentru adolescenți,
     Tahereh Mafi a dus la capăt cinci manuscrise, doar pentru a înțelege cum se scrie o carte. Unul dintre romanele care i-au creat și i-au consolidat reputația, Spulberă-mă, primul din seria Atingerea lui Juliette, a fost publicat în românește de Editura Leda Edge, din cadrul Grupului Editorial Corint. De altfel, seria adresată tinerilor cititori s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului, iar ABC Signature Studios i-a făcut o ofertă pentru drepturile de televizare.
În afară de Furthermore, care este prima sa carte pentru copii, a mai publicat Whichwood, roman care, de asemenea, a stârnit entuziasmul criticilor și al publicului.

O puteți găsi on-line la @TaherehMafi și pe www.taherehbooks.com.

 

 

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top