Perfecționistele

Discount 28,88 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1948 ramase
SKU
BOK.0536

Nu trebuie sa fii bun pentru a fi perfect

Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie și Parker își doresc cu orice preț să fie perfecte. La început, fetele cred că nu au nimic în comun, până ce descoperă că îl detestă toate pe chipeșul Nolan Hotchkiss, un fustangiu care le-a rănit pe fiecare în parte. Așa că tinerele născocesc planul perfect pentru a-l ucide pe acest donjuan – în glumă, firește. Nu s-ar gândi să-l pună în aplicare cu adevărat. Dar, când Nolan e găsit mort exact așa cum discutaseră ele, fetele devin peste noapte principalele suspecte în ancheta poliției. Doar că nu ele sunt vinovate.

Așadar, cine e făptașul? Dacă nu-l vor descoperi pe adevăratul ucigaș, și asta cât mai repede cu putință, oricare dintre ele ar putea deveni următoarea victimă…

Informaţii suplimentare
Autor Sara Shepard
Traducător Ionel Ghiragosian
Data apariției Septembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-636-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Perfecționistele
Rating-ul tău

SHEPARD, Sara

      SARA SHEPARD este autoarea seriilor pentru adolescenți Micuțele mincinoase, Jocul minciunii și The Heiresses, și a trei romane pentru adulți: The Visibles (2009), Everything We Ever Wanted (2011) și The Elizas (2018). A absolvit New York University și a obținut o diplomă de master în arte frumoase de la Brooklyn College.

 Aflați mai multe despre autoare pe www.saracshepard.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: