Vocabularul limbii române pentru învățământul primar. Călătorie printre cuvinte cu Amadeus și ReMi

Discount 37,50 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1920 ramase
SKU
EDU.491

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa școlară în vigoare și cu cerințele de la evaluările  naționale pentru clasa a II-a și clasa a IV-a, având o abordare atractivă și interactivă. Copiii por lucra direct pe carte, având cerințe de încercuire, bifare, completare, alegere multiplă, realizare de corespondență între termeni.

La final, sunt oferite îndrumări în elaborarea răspunsurilor și rezolvări complete.

Lucrarea își propune să vină în ajutorul elevilor din clasele primare, fiind un sprijin în consolidarea, dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor lexicale studiate în școală. În conținutul acesteia se regăsesc capitole destinate celor mai importante elemente de vocabular – sinonime, antonime, omonime, paronime –, precum și capitole în care autoarele abordează și explică greșeli frecvent întâlnite în limba română. Fiecare capitol prezintă noțiuni teoretice susținute de câte un dicționar uzual și de exerciții, elaborate conform itemilor prezenți în evaluările naționale de la clasa a II-a și de la clasa a IV-a.

Volumul oferă exerciții variate pentru înțelegerea și aplicarea noțiunilor de lexic, urmate de îndrumări în elaborarea răspunsurilor și rezolvări complete.

Materialul nu își propune să fie doar un dicționar, ci o resursă de sprijin pentru înțelegerea elementelor lexicale într-o manieră prietenoasă, Amadeus și ReMi – cele două personaje cunoscute din volumul Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi, însoțind din nou elevii în călătoria spre tainele limbii române.

Prin complexitatea sa, lucrarea oferă îndrumare într-un mod accesibil și amuzant pentru elevi. Totodată este un instrument practic atât pentru cadrele didactice, cât și pentru părinți.

Informaţii suplimentare
Autor Irina-Roxana Georgescu
Carmen Ianculescu
Anca-Elena Cristea
Tatiana Păun
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iunie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 128
Format 20,5 X 26 cm
ISBN 978-606-782-083-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Vocabularul limbii române pentru învățământul primar. Călătorie printre cuvinte cu Amadeus și ReMi
Rating-ul tău

MIHAELA GHIȚIU – profesor gradul didactic I, profesor mentor și formator.

Irina-Roxana Georgescu ‒ doctor în filologie, cercetător la Institutul de Istorie și Teorie Literară „G. Călinescu” (2008‒2010); începând din 2018, ține seminarul de literatură interbelică și postbelică la Facultatea de Litere a Universității din București; face parte din proiectul de educație media al Centrului de Jurnalism Independent; autoare de auxiliare școlare.

IANCULESCU, Carmen

Carmen Ianculescu – profesor pentru învățământ primar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

CRISTEA, Anca-Elena

Anca-Elena Cristea – profesor pentru învățământ primar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, doctorand în Științele Educației, autor de cărți pentru copii.

PĂUN, Tatiana

Tatiana Păun – profesor pentru învățământ primar și preșcolar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top