Comunicare în limba română. Caietul elevului. Clasa I

Discount 34,90 lei Preţ standard 38,40 lei
Numai 1984 ramase
SKU
EDU.543

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 6433/28.09.2023

Caietul a fost realizat în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I

În conditiile actuale în care societatea a devenit atât de dependent de tehnologie, încât avem tot timpul tastatura la îndemână, oare scrisul de mână își mai găseste locul?

Tot mai multe cercetări neuropsihologice au demonstrat cât de important este scrisul de mână pentru copii, aducând numeroase beneficii dezvoltării sănătoase a acestora. Caietul a fost realizat în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I și conține activități simple și distractive care îi vor ajuta pe elevi să traseze după model, apoi să exerseze semnele grafice care stau la baza deprinderii scrisului: linii, bastonașe, bucle, ovale, nodulețe etc., ajungând la final să scrie unele cuvinte și chiar propoziții simple. De asemenea, prin aceste activități elevii vor reuși să recunoască literele, să le grupeze în silabe, apoi să citească propoziții simple și chiar texte scurte.

Rolul acestui caiet este de a sprijini învățarea, citirea, exersarea semnelor grafice și a literelor, adresându-se în primul rând elevilor, ca instrument de lucru, dar și profesorilor, ca auxiliar didactic, și părintilor, ca material consultativ.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 104
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-088-349-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Comunicare în limba română. Caietul elevului. Clasa I
Rating-ul tău

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top