Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi

Discount 37,50 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1863 ramase
SKU
EDU.448

Lucrarea este realizată în conformitate cu programele școlare în vigoare, are o abordare atractivă și interactivă și structurează toate noțiunile de gramatică necesare pentru ciclul primar.

 

Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi este un ghid indispensabil pentru elevii din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a, un adevărat sprijin în dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor de bază studiate în școală.

Lucrarea are o structură prietenoasă, Amadeus și ReMi însoțind elevul în călătoria spre tainele limbii române.

Noțiunile teoretice – de la cele de fonetică, vocabular, punctuație, ortografie până la cele de morfologie și de sintaxă – sunt consolidate de exerciții atractive care beneficiază de rezolvări complete.

În plus, volumul propune și seturi de exerciții pentru elevul dornic sa știe mai mult.

Diversitatea exercițiilor, orientate spre contexte diverse de învățare, dar și relația stabilită de autoare între limba româna și muzică sunt aspecte de noutate și de educare a potențialului elevului din clasele primare.

Informaţii suplimentare
Autor Adina Dragomirescu
Irina-Roxana Georgescu
Carmen Ianculescu
Anca-Elena Cristea
Tatiana Păun
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iunie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-068-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi
Rating-ul tău

DRAGOMIRESCU, Adina

Adina Dragomirescu – doctor în filologie, cercetător la Institutul de Lingvistică al Academiei Române „Iorgu Iordan – Alexandru Rosetti” și conferențiar la Facultatea de Litere a Universității din București. Domenii de cercetare: morfosintaxa limbii române, sintaxă diacronică, sintaxă romanică, tipologie lingvistică, contact lingvistic. Domenii de predare: fonetica și fonologia, morfologia și sintaxa limbii române, sintaxa romanică, tipologia lingvistică.

IANCULESCU, Carmen

Carmen Ianculescu – profesor pentru învățământ primar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

CRISTEA, Anca-Elena

Anca-Elena Cristea – profesor pentru învățământ primar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, doctorand în Științele Educației, autor de cărți pentru copii.

PAUN, Tatiana

Tatiana Păun – profesor pentru învățământ primar și preșcolar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

PĂUN, Tatiana

Tatiana Păun – profesor pentru învățământ primar și preșcolar, gradul didactic I, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: