Un strop de distrugere (vol.2 din seria Hades X Persefona)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1879 ramase
SKU
BOK.0811

Uneori, soarta năruie tot!

Relația dintre Persefona și Hades a devenit publică, presa vuiește, iar pericolul de a fi dată în vileag drept Zeița Primăverii pândește la tot pasul. Ca și cum nu ar fi suficient, cunoscuții par dornici să o avertizeze pe Persefona în privința Zeului Morților, expunându-i trecutul care abundă în ticăloșii.

Lucrurile se înrăutățesc și mai mult atunci când se petrece o tragedie inimaginabilă, Persefona se alege cu inima frântă, iar Hades refuză să o ajute. Disperată, zeița ia lucrurile în propriile mâini, făcând târguri care atrag consecințe grave. Confruntându-se cu o latură a Zeului Morților pe care nu a cunoscut-o niciodată, dar și cu o pierdere zdrobitoare, Persefona se întreabă dacă poate deveni cu adevărat regina lui Hades.

„Scarlett urzește o poveste de neuitat despre izbăvire, dragoste necondiționată și angoasă. […] Evoluția personajelor Hades și Persefona este incredibilă, iar pasiunea care se naște între ele este aproape palpabilă!” Emily Wittig

„O reinterpretare incredibilă a unei povești clasice care nu se va demoda niciodată și care te va face să implori pentru o continuare a aventurilor.” Meg, Amazon.com

Informaţii suplimentare
Autor Scarlett St. Clair
Traducător Alexandru Szöllö
Imprint Leda Edge
Serie Hades X Persefona
Data apariției Mai 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-9740-03-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Un strop de distrugere (vol.2 din seria Hades X Persefona)
Rating-ul tău

CLAIR, Scarlett

      SCARLETT ST. CLAIR locuiește în Oklahoma, alături de fenomenalul ei câine. Are un master în biblioteconomie și studii informaționale. Este obsedată de crime învăluite în mister, mitologia greacă, dragoste și viața de apoi. Pentru mai multe informații despre autoare, vizitați scarlettstclair.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: