Regina miturilor și a monștrilor (vol.2 din seria Adrian X Isolda)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1863 ramase
SKU
BOK.0951

Bestseller USA Today din prima clipă!

Un nou volum dintr-o incendiară serie fantasy cu vampiri pe care nu o mai poți lăsa din mână, purtând semnătura inconfundabilă a scriitoarei Scarlett St. Clair!

Bestseller USA Today din prima clipă!

Proaspăt încoronată regină, Isolda și-a găsit în sfârșit un rege demn de ea în persoana vampirului Adrian. Totuși, dragostea pe care o nutresc unul față de celălalt a costat-o mult, căci tânăra și-a pierdut tatăl, dar și patria. Cu două zeițe care se dușmănesc și se joacă de-a muritorii și vampirii, Isolda nu este sigură cine sunt aliații ei în Revekka, fortăreața vampirilor.

Pe măsură ce intrigile politice de la Palatul Roșu devin din ce în ce mai viclene, atacuri inexplicabile ale monștrilor năpădesc satele și o ceață purpurie mortală amenință întreaga Cordovă, suverana trebuie să aibă încredere în legătura pe care stabilit-o cu Adrian, chiar dacă află informații tulburătoare despre trecutul lui, deloc lipsit de complicații.

 

„Replici mustind de ironie, scene sângeroase, precum și momente erotice extrem de fierbinți!” Publishers Weekly

„O combinație incredibil de inspirată de patimă, magie și intrigi politice, care îi va face pe cititori să tânjească după o continuare a poveștii.” Library Journal

„Un roman de dragoste picant, cu elemente paranormale și a cărui acțiune se petrece într-un ritm frenetic. […] Această car­te tratează o mulțime de teme, printre care și: aparențe versus realitate, întuneric versus lumi­nă, schimbare versus tradiție, conflictul dintre credințele reli­gioase, căutarea puterii, dragoste și suferință, familie, roluri femi­nine și feminism, soartă versus liberul-arbitru, război și sacrifi­ciu, moarte, înșelăciune, secrete și minciuni, loialitate, trădare și reîncarnare.” The Nerd Daily

Informaţii suplimentare
Autor Scarlett St. Clair
Traducător Ioana Bena
Imprint Leda Edge
Serie Adrian X Isolda
Data apariției August 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-9740-86-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Regina miturilor și a monștrilor (vol.2 din seria Adrian X Isolda)
Rating-ul tău

CLAIR, Scarlett

      SCARLETT ST. CLAIR locuiește în Oklahoma, alături de fenomenalul ei câine. Are un master în biblioteconomie și studii informaționale. Este obsedată de crime învăluite în mister, mitologia greacă, dragoste și viața de apoi. Pentru mai multe informații despre autoare, vizitați scarlettstclair.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: