Un joc al sorții (vol.1 din seria Saga lui Hades)

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1972 ramase
SKU
BOK.0858

Povestea din un strop de întuneric, relatată din perspectiva lui Hades!

POVESTEA DIN UN STROP DE ÎNTUNERIC, RELATATĂ DIN PERSPECTIVA LUI HADES!

Hades, zeul Lumii de Jos, este cunoscut pentru caracterul neînduplecat, cluburile de noapte luxoase și afacerile imposibile în care este implicat. Obișnuit să controleze absolut totul, nu este pregătit să descopere că Soarta i-a ales-o ca viitoare soție și regină pe frumoasa Persefona, Zeița Primăverii.

În ciuda atracției pe care o simte față de atotputernicul zeu, Persefona, o ambițioasă studentă la Jurnalism, este hotărâtă să îi dea în vileag cruzimea și lipsa de scrupule. În aceste condiții, îl provoacă la fiecare pas, chiar dacă asta face ca pasiunea dintre ei să ardă tot mai puternic.

Dintr-odată, Hades se trezește într-o situație pe care o credea de neconceput, încercând să îi dovedească viitoarei sale mirese că se înșală. Indiferent de eforturile lui însă, există forțe care doresc să-i țină pe cei doi îndrăgostiți la distanță, iar Hades își dă seama că este dispus să facă orice pentru dragostea lui interzisă, chiar dacă asta înseamnă să sfideze Soarta.

„Noua serie imaginată de Scarlett St. Clair este o lectură extrem de plăcută!” KellRead.com

Informaţii suplimentare
Autor

Scarlett St. Clair

Traducător Ioana Bena
Imprint Leda Edge
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 978-606-9740-17-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Un joc al sorții (vol.1 din seria Saga lui Hades)
Rating-ul tău

CLAIR, Scarlett

      SCARLETT ST. CLAIR locuiește în Oklahoma, alături de fenomenalul ei câine. Are un master în biblioteconomie și studii informaționale. Este obsedată de crime învăluite în mister, mitologia greacă, dragoste și viața de apoi. Pentru mai multe informații despre autoare, vizitați scarlettstclair.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top