Societatea trandafirului (al doilea volum al seriei Tinerele Elite)

Autor:

Marie Lu

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1916 ramase
SKU
BOK.0441

Locul întâi în topul bestsellerurilor New York Times

Cândva, signorina Adelina Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescenții care dețin puteri uriașe și neobișnuite, părea să aibă tot ce și-ar putea dori cineva: un tată, un prinț care o iubea și un grup de prieteni uniți în Societatea Pumnalului care juraseră să se apere unul pe altul chiar și cu prețul vieții. Numai că și tatăl, și prietenii au trădat-o, iar prințul pe care îl iubea a murit din vina ei.

Așa că Adelina și-a părăsit țara și, sub numele de Lupul cel Alb, a alcătuit Societatea Trandafirului, în care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat să lupte împotriva Axei Inchiziției.

Dar puterile Adelinei sunt alimentate de ura și spaima celor din jur, iar eroinei noastre îi e din ce în ce mai greu să nu se lase ea însăși mistuită de cele mai întunecate sentimente. Va reuși ea, oare, să își controleze nemăsuratele forțe și să lupte de partea binelui? Sau va cădea pradă urii?

Informaţii suplimentare
Autor Marie Lu
Traducător Iulia Dromereschi
Data apariției Septembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-424-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Societatea trandafirului (al doilea volum al seriei Tinerele Elite)
Rating-ul tău

LU, Marie

      MARIE LU este o autoare americană de literatură SF pentru adolescenți. A devenit celebră după ce a publicat trilogia Legenda. S-a născut în 1984 în Wuxi, China. Mai târziu s-a mutat în Beijing. În 1989, când a împlinit cinci ani, s-a mutat împreună cu familia sa în Texas (SUA). A studiat la University of Southern California.  Înainte să scrie prima ei carte, Lu a lucrat ca designer în îndustria jocurilor video. În prezent locuiește în Los Angeles, California.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top