Riverdale. Misterul omului de arțar (vol.3)

Discount 24,90 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1948 ramase
SKU
BOK.0668

Un serial original Netflix

LOCUITORII PITORESCULUI ORĂȘEL RIVERDALE sunt cuprinși de entuziasm. La inițiativa autorităților, una dintre cele mai vechi și mai extravagante tradiții va fi reînviată după mai bine de 75 de ani. Toți sunt invitați să participe. Când însă Archie, Betty, Veronica și Jughead încearcă să descopere mai multe despre RĂSFĂȚURILE DIN RIVERDALE, se lovesc de o mare problemă: așa-zisa sărbătoare nu este menționată nici măcar o data în arhivele orașului sau în presă. Misterul se adâncește atunci când din capsula timpului, deschisă de autorități pentru a marca începutul evenimentului, pică un cadavru. Și asta nu e tot: în oraș au loc o sumedenie de accidente bizare. Cine le-a pus la cale și de ce? Vor putea Archie și prietenii lui să dea de capăt acestor acte de sabotaj înainte ca alt locuitor din Riverdale să își piardă viața?

Relatată din mai multe perspective, povestea propusă de Micol Ostow demonstrează că, în Riverdale, există mereu un adevăr urât care pândește dincolo de minciună.

Informaţii suplimentare
Autor Micol Ostow
Traducător Alexandru Szöllö
Imprint Leda Edge
Data apariției Noiembrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 272
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-950-790-2
new_isbn 9786069507902
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Riverdale. Misterul omului de arțar (vol.3)
Rating-ul tău

OSTOW, Micol

     MICOL OSTOW a scris peste 50 de titluri pentru cititorii de toate vârstele, inclusiv proiecte bazate pe francize precum Buffy, spaima vampirilor, Charmed și Mean Girls. Când era mică, își crea propriile benzi desenate cu Archie, iar când a lucrat ca editor a publicat jocul Betty & Veronica Mad Libs. În prezent, locuiește în Brooklyn împreună cu soțul și cele două fiice, care, asemenea ei, sunt mult prea obsedate de cultura pop.

O puteți vizita online pe www. micolostow.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top