Casa de pe colina colecționarului

Discount 28,50 lei Preţ standard 47,50 lei
Numai 1981 ramase
SKU
JUN.1362

Fiori. Magie. Aventură – sunt trei cuvinte care caracterizează perfect această poveste despre un secret de familie, cu protagoniști doi frați curajoși.

Vacanța lui Hedy și Spencer se transformă într-o aventură terifiantă când copiii încep să vadă mesaje criptate aparând prin casa înfricoșătoare a bunicului lor de pe colina colecționarului. Oare ce pune la cale bunicul lor magician? Ce nu le spune despre dispariția bunicii lor?

Cu ajutorul unor spioni-din-lemn (vorbitori), al unui cap-de-cerb (tot vorbitor), al unui urs-covor (la fel de vorbitor) și al altor spirite ciudate, copiii pornesc în cautarea adevărului. Curând descoperă că, la fel ca bunicul, și casa este plină de secrete, dar și de magie adevărată, dușmani ciudați și prieteni neașteptați.

„Aceasta nu este o poveste obișnuită despre o misterioasă casă bântuită. Cititorii întâlnesc o mulțime de personaje ciudate, de neuitat, fantastice răsturnări de situație pline de imaginație, dar și un mister care te ține lipit de scaun până la final”. Booktrust.org.uk

„Distractivă, plină de iubire, magică și debordând de imaginație”. Bookseller 

Informaţii suplimentare
Autor Mikki Lish
Kelly Ngai
Traducător Mihnea Gafița
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Data apariției Mai 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-780-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Casa de pe colina colecționarului
Rating-ul tău

LISH, Mikki

Mikki a colaborat cu mulți muzicieni și actori, iar acum locuiește în America, împreună cu soțul ei, câinele și câteva pisici.

NGAI, Kelly

Kelly locuiește în Australia, împreună cu cei doi fi i ai săi, și-i place foarte mult să se trezească citind ideile de povești năstrușnice pe care i le trimite Mikki în timpul nopții.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: