Cuibul dragonului

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1973 ramase
SKU
JUN.1277

Dragonii nu sunt ceea ce crezi tu că sunt

Rafi e un băiat fără seamăn. Are o claie de păr roșu și în ochii săi negri ca tăciunii există o licărire aparte. Nu simte nici răceala gheții, nici dogoarea focului. Ce-i drept, când doi străini ciudați reușesc să îl înfurie, unul dintre ei e aproape pârjolit de suflarea sa, semn că Rafi poartă „semnul dragonului“. Destul pentru a atrage atenția unui personaj malefic, destul pentru a fi silit să plece într-o călătorie aventuroasă.

Destul ca să afle că dragonii sunt feluriți, că au obiceiuri amuzante, precum colecționatul ceasurilor de buzunar. Destul ca însuși Rafi să își dea seama că este purtătorul unui secret de-a dreptul incendiar, care îi va ului pe cititori, pâna și pe cei care se consideră experți în aventurile cu dragoni.

Informaţii suplimentare
Autor Sarah Prineas
Traducător Dana Săporan
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Vârsta +9 ani
Data apariției Februarie 2020
Copertă Hardcover
Nr. pagini 272
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-715-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cuibul dragonului
Rating-ul tău

PRINEAS, Sarah

      SARAH PRINEAS este o maestră a genului fantasy, care s-a distins cu seriile Magic Thief și Winterling, The Last Books: The Scroll of Kings, Ash & Bramble și Rose & Thorn. Locuiește în zona rurală a statului Iowa, într-o casă înconjurată de lanuri de porumb. Are grijă de animalele sale, găini și capre, câini și pisici, merge adesea în drumeții și își găsește timp și pentru scris. Este căsătorită cu un profesor care predă fizica la Universitatea din Iowa și are doi copii.

      Puteți afla mai multe informații despre autoare vizitând site-ul www.sarah-prineas.com și accesând contul de Twitter @SPrineas.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: