Harta magicianului (cartea a doua din seria Aventuri pe colina colecționarului)

54,90 lei
Numai 1986 ramase
SKU
JUN.1419

Un pericol nebănuit, Ghergheful lui Verdandi, poate întoarce sau opri timpul în loc, schimbând astfel destinul întregii omeniri.

Harta magicianului este nu doar despre magicieni și super-puteri magice, ci și despre magia adevărată care se găsește doar în sufletele pure ale copiilor. Hedy, Jelly, Max și Spencer sunt exemplul perfect despre cum forțele malefice pot fi învinse de o mână de copii care nu dețin puteri magice, ci dețin ceva mult mai puternic decât atât: bunătatea!

Când ajung în Fantastikhana, un loc de-a dreptul fascinant, protagoniștii au parte de cea mai mare provocare – aceea de a salva lumea de un pericol nebănuit: Ghergheful lui Verdandi, care poate întoarce sau opri timpul în loc, schimbând astfel destinul întregii omeniri.

„O poveste cu și despre magie, care te ține cu sufletul la gură.” Booktrust

„Această carte este plină de suspans… și de magie! O poveste captivantă, puțin înfricoșătoare, chiar tristă pe alocuri, dar plină de emoție și de iubire.” Juno

Informaţii suplimentare
Autor

Mikki Lish
Kelly Ngai

Traducător Adina Rațiu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-973-128-821-5
new_isbn 9789731288215
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Harta magicianului (cartea a doua din seria Aventuri pe colina colecționarului)
Rating-ul tău

LISH, Mikki

Mikki a colaborat cu mulți muzicieni și actori, iar acum locuiește în America, împreună cu soțul ei, câinele și câteva pisici.

NGAI, Kelly

Kelly locuiește în Australia, împreună cu cei doi fi i ai săi, și-i place foarte mult să se trezească citind ideile de povești năstrușnice pe care i le trimite Mikki în timpul nopții.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top