Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I şi al II-lea)

Discount 17,88 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1875 ramase
SKU
EDU.263

Manual aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în urma licitației cu anunț de participare nr. 161752 din 05.08.2016.

Editura Corint are deosebita plăcere și onoare să vă anunțe că manualul de istorie pentru clasa a IV-a coordonat de profesor universitar doctor Zoe Petre și realizat de profesori doctor Bogdan Teodorescu și profesor în învățământul primar Corina Andrei a fost aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în urma licitației cu anunț de participare nr. 161752 din 05.08.2016.

De ce vă sfătuim să alegeți manualul nostru dintre cele trei câștigătoare?

În primul rând, pentru că manualul de istorie propus de Editura Corint a obținut cel mai mare punctaj (49,18 puncte din 50 posibile) la capitolul calitate dintre toate cele nouă manuale de istorie evaluate în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice anul acesta.

În al doilea rând, pentru că manualul a fost realizat de trei autori cu o experiență didactică îndelungată și variată, dobândită atât în mediul universitar, cât și în cel primar, gimnazial și liceal. Toți autorii au mai publicat atât lucrări științifice, cât și didactice – manuale și auxiliare. Conținutul științific este girat de unul dintre cei mai respectați profesori universitari de istorie ai Universității București, prof. univ. dr. Zoe Petre, autoare a numeroase lucrări de specialitate referitoare la istoria României sau la istoria universală antică, care a coordonat și alte manuale.

Informaţii suplimentare
Autor Zoe Petre (coordonator)
Bogdan Teodorescu
Corina Andrei
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Decembrie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 128
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-044-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I şi al II-lea)
Rating-ul tău

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

TEODORESCU, Bogdan

Bogdan Teodorescu – doctor în istorie, prof. gr. I, inspector de specialitate în MEN (1991-1998), membru al Comisiei Naţionale de Istorie (1991-2008) şi secretar general al Societăţii de Ştiinţe Istorice din România (din 1991 până în prezent); a publicat studii de istorie medie românească şi metodica predării istoriei; autor şi coautor la manuale de istorie pentru clasele IV-XII.

PETRE, Zoe

Prof. univ. dr. ZOE PETRE, Facultatea de Istorie, Universitatea din București, coordonator

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top