Istorie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Discount 14,90 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 1784 ramase
SKU
EDU.264

Istorie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a este un instrument de lucru modern, realizat în conformitate cu programa şcolară actuală.

Istoria este povestea vie­ții. A popoarelor, a epocilor, a ta și a mea. Cunoscând-o, ne cunoaștem străbunii. Istoria ne ajută sa înț­elegem cine suntem și de unde venim. Pre­ţuind-o, ne îndeplinim datoria de onoare față de înaintași. Doar studiind istoria descoperim trecutul și, cunoscând greșelile lui, putem împiedica repetarea acestora. Citind despre faptele eroice ale înaintașilor, descoperim sentimentele de dragoste și devotament fa­ță de patria și poporul din care facem parte. Pentru că, așa cum aparț­inem unei familii, tot așa aparț­inem unei naț­iuni.

Istorie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a este un instrument de lucru modern, realizat în conformitate cu programa școlară actuală.

Pentru că este primul an de studiu al istoriei, autorii te invită să îți cunoști trecutul. Descoperă, Exersează, Experimentează – sunt cele trei rubrici care-­ți vor fi ghid printre epoci, iar Mapa micului istoric î­ți oferă șansa să devii un personaj activ în marea poveste a poporului nostru, elucidând misterele și descoperind frumuse­țile acestei știin­țe.

Informaţii suplimentare
Autor Bogdan Teodorescu
Corina Andrei
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Octombrie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 80
Format 19,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-038-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Istorie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a
Rating-ul tău

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

TEODORESCU, Bogdan

Bogdan Teodorescu – doctor în istorie, prof. gr. I, inspector de specialitate în MEN (1991-1998), membru al Comisiei Naţionale de Istorie (1991-2008) şi secretar general al Societăţii de Ştiinţe Istorice din România (din 1991 până în prezent); a publicat studii de istorie medie românească şi metodica predării istoriei; autor şi coautor la manuale de istorie pentru clasele IV-XII.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top