Întâlnire perfectă

Autor:

Steve Bloom

Discount 26,59 lei Preţ standard 40,90 lei
Numai 1897 ramase
SKU
BOK.0614

NU A FĂCUT-O PENTRU BANI. CEL PUȚIN, NU LA ÎNCEPUT.

ACUM ÎNTR-O ECRANIZARE DE EXCEPȚIE, CU NOAH CENTINEO ÎN ROLUL PRINCIPAL!

Brooks Rattigan știe clar ce vrea de la viață: să fie admis la Columbia University și să părăsească odată pentru totdeauna orășelul natal, unde nu se întâmplă nimic niciodată. Plictisit de moarte sau poate doar enervat din pricina răutății celor din jur, adolescentul se oferă să joace rolul iubitului de rezervă pentru verișoara unui coleg la Balul Bobocilor. Când primește și un bacșiș generos pentru eroica lui faptă, Brooks își dă seama că ideea de a fi „înlocuitor” nu a fost tocmai rea. Așa se face că, destul de repede, își oferă serviciile de escortă părinților superbogați care își doresc ca fetele lor să aibă un partener prezentabil și, mai ales, cuminte la evenimentele mondene ale anului. Societatea aleasă în mijlocul căreia ajunge să se învârtă e destul de crudă, așa că Brooks începe să înșire minciuni una după alta pentru a fi mai bine văzut, dar, până la urmă, cui îi pasă? Și ce ar putea merge prost?

„Cu siguranță va fi pe placul tinerilor care își doresc o altfel de poveste despre maturizare!” School Library Journal

„Ritmul frenetic și scriitura plină de vioiciune fac în așa fel încât această istorioară amuzantă să nu își piardă nicio clipă din farmec. Perspectiva unui «tip normal» asupra vieții celor bogați și privilegiați se încadrează bine în poveste, iar cititorul este îndreptățit să simpatizeze cu eroul uneori bădăran, dar întotdeauna bun la inimă.” Booklist

Informaţii suplimentare
Autor Steve Bloom
Traducător Alexandru Szollo
Data apariției Iunie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-764-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Întâlnire perfectă
Rating-ul tău

BLOOM, Steve

      STEVE BLOOM este scenarist pentru producții TV și cinematografice. Printre peliculele la care a colaborat se numără Aventura e sigură!, James și piersica uriașă și Aventurile lui Pecos Bill. Întâlnire perfecta este romanul său de debut. Bloom locuiește în Massachusetts împreună cu soția sa, Jennifer, și bulldogul lor francez, Ricky.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: