În ritmul inimii

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1939 ramase
SKU
BOK.0576

Acum într-o ecranizare de excepție

Stephanie Patrick este răvășită de moartea familiei ei într-un accident aviatic. Atunci când descoperă că prăbușirea aeronavei a fost provocată nu de o defecțiune tehnică, așa cum se specula, ci de un atentat terorist, tânăra devine stăpânită de un singur gând, acela al răzbunării.

Recrutată pe neașteptate de Magenta House, o misterioasă organizație secretă, Stephanie crede că a găsit mijlocul perfect de a-și atinge scopul. Conștientă că nu mai are ce pierde, se pregătește temeinic pentru a se transforma în „Petra”, o teroristă care activează în Germania, și în „Marina”, o femeie de afaceri din Londra. Contactul cu lumea spionajului internațional o face să își dea seama cât de amorțit îi este sufletul și să se bazeze doar pe intuiție.

Pe măsura ce misiunile ei devin tot mai sângeroase, iar riscurile, tot mai mari, Stephanie începe să pună la îndoială informațiile aflate despre accidentul în care i-au pierit cei dragi. Oare organizația din care face parte chiar îi spune adevărul?                            

Oare merită să-și pună în pericol viața pentru a-și răzbuna rudele?

„Un Jason Bourne feminin de care nici nu știai că ai nevoie!” Entertainment Weekly

„Stephanie este o eroină dură, perseverentă, captivantă!” Booklist

„Mark Burnell a creat un personaj complex, o eroină memorabilă. Dar cine este ea cu adevarat? Un debut excelent!” The Economist

Informaţii suplimentare
Autor Mark Burnell
Traducător CARMEN ION
Data apariției Ianuarie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 528
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-701-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:În ritmul inimii
Rating-ul tău

BURNELL, Mark

      MARK BURNELL s-a născut în Northumberland, Marea Britanie, și a crescut în Brazilia. Este romancier și scenarist. În prezent locuiește la Londra alături de soție și de cei doi copii ai lor. 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: