De la o inimă la alta (vol.2 din seria De la fereastra mea)

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1984 ramase
SKU
BOK.0859

UN ROMAN DE SINE STĂTĂTOR DIN UNIVERSUL DE LA FEREASTRA MEA!

Claudia îi cunoaște pe înstăriții și chipeșii frați Hidalgo mai bine decât oricine: până la urmă, locuiește alături de ei încă din copilărie. Cândva era doar fiica menajerei, însă acum are grijă de toată gospodăria. La un moment dat, ea și fratele cel mare, Artemis, au fost acaparați de fiorul iubirii. Cu toate acestea, este de neconceput ca ei doi să poată fi împreună.

Acum, Artemis s-a întors de la universitate și e în casă, la piscină, în gândurile ei, invadându-i intimitatea Claudiei și comportându‑se când cald, când rece cu aceasta. Curând, acolo unde odinioară a existat doar o prietenie timidă, flacăra pasiunii începe să ardă cu putere. Claudia însă trebuie să-și protejeze viitorul și inima, pe măsură ce lucrurile devin tot mai serioase cu bărbatul care urmează să preia afacerea familiei Hidalgo.

Atunci când își dau seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, Claudia și Artemis hotărăsc că nu vor lăsa nimic – nici obligațiile familiale, nici prejudecățile sociale, nici trecutul – să îi despartă.

„Combinația perfectă de iubire și dramă!” Fanficable

„O poveste care te va obseda și te va face să vrei să o citești fără să iei pauză!” Peakd

De la o inimă la alta continuă povestea fraților Hidalgo, concentrându-se asupra relației dintre Artemis și Claudia. Un roman proaspat, ușor și captivant, cu o protagonistă încăpățânată, o familie care ar trebui să respecte o promisiune greu de ținut și o poveste de iubire în care gheața și focul cu siguranță nu sunt incompatibile.” Atrapadas en letras

„Drame de familie, secrete, trădări, certuri, dar și dragoste și acțiune din belșug!” Mati Cazalibros

Informaţii suplimentare
Autor

Ariana Godoy

Traducător Elena-Anca Coman
Imprint Leda Edge
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-9740-19-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:De la o inimă la alta (vol.2 din seria De la fereastra mea)
Rating-ul tău

GODOY, Ariana

      Ariana Godoy este autoarea romanului Mi amor de Wattpad  și a colaborat la antologia Imagina. De când s-a înscris pe platforma Wattpad, a acumulat mai bine de 705 milioane de urmăritori. De la fereastra mea, primul volum al seriei „Frații Hidalgo”, a înregistrat peste 63 de milioane de lecturi pe platformă, iar numărul cititorilor continuă să crească. Ariana este originară din Venezuela și continuă să scrie din micul său apartament din statul american Carolina de Nord. Este pasionată de lectură și cafea. O puteți urmări pe arianagodoy.com, pe Instagram (@ari_godoy) și pe Twitter (@Arix05).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top