Nicio picătură de băut

Discount 8,50 lei Preţ standard 40,90 lei
Numai 1874 ramase
SKU
BOK.0558

Cu un limbaj sugestiv și bogat, abundând de dramatism incredibil, de pericol și de romantism, romanul de debut al lui Mindy McGinnis descrie aventura unei fete într-o lume aridă, nu foarte diferită de a noastră.

REGRETUL este doar pentru cei care nu au nimic de apărat, pentru aceia care nu au APĂ.

Lynn cunoaște toate amenințările posibile asupra heleșteului ei: seceta, o iarnă lipsită de zăpadă, coioții și, mai ales, oamenii care sunt în căutarea apei de băut. Tânăra face tot ce îi stă în putință ca oricine se apropie de heleșteu să plece însetat sau să nu mai plece deloc.

Încrezătoare în forțele proprii, Lynn nu are nevoie de lumea care se întinde dincolo de câmpuri și de pădure. Pentru ea, viața înseamnă doar lupta pentru supraviețuire și grija continuă de a avea lemne și apă. Odată cu șansa de a avea heleșteul ei, vine și necesitatea de a-l apăra cu mult curaj, ceea ce a învățat bine de la mama ei în toate orele pe care le-au petrecut cățărate pe acoperișul casei, cu puștile în mână.

Însa fuioarele de fum ițite la orizont nu pot însemna decât un lucru: străini. Urmele misterioase din jurul heleșteului, amenințările din toiul nopții și gloanțele care răsună dovedesc că străinii nu se vor opri până nu obțin ceea ce își doresc.

Cu un limbaj sugestiv și bogat, abundând de dramatism incredibil, de pericol și de romantism, romanul de debut al lui Mindy McGinnis descrie aventura unei fete într-o lume aridă, nu foarte diferită de a noastră.

Nicio picătură de băut este o poveste robust construită, plină de dramatism, de pericol și de forță. Scriitoarea aceasta este cu adevărat talentată.” Michael Grant, autorul seriei DISPĂRUȚI

„Țesut pe fundalul macabru al unui viitor amenințător de probabil, romanul foarte bine scris al lui McGinnis prezintă drumul spre maturitate al eroinei, presărat cu lecții dure de viață, dar și cu reușite. Povestea lui Lynn ar fi putut sa fie scrisă de Laura Ingalls Wilder dacă ar fi călătorit la frontierele imaginate de Cormac McCarthy.” Ilsa J. Bick, autoarea seriei ASHES și a romanului The Sin-Eater’s Confession

„Mindy McGinnis înfățișează complexitatea ținutului sterp din Nicio picătură de băut cu multă grijă pentru detaliu, uneori într-un stil la fel de dur precum sunt și personajele care populează această lume. Nu pot exprima cât de bine este scris romanul și cât de puternic sunt construite personajele! Dacă vă doreați o poveste curajoasă și realistă, dar spusă cu suflet, ați găsit-o!” Kendare Blake, autoarea seriilor TREI COROANE ÎNTUNECATE și ANNA ÎN VEȘMÂNT DE SÂNGE

„Scris cu multa iscusință, romanul Nicio picătură de băut al lui Mindy McGinnis redă perspectiva înfricoșătoare a unui viitor în care omenirea este lipsită de apă potabilă, ceea ce m-a făcut să mă simt ridicol de recunoscătoare pentru robinetul meu funcțional cu apă. Această poveste postapocaliptică despre supraviețuire reprezintă totuși mai mult de atât. Am adorat romanul!” Jodi Meadows, autoarea trilogiei INCARNATE

Informaţii suplimentare
Autor Mindy Mcginnis
Traducător Ionel Ghiragosian
Data apariției Noiembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 272
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-689-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Nicio picătură de băut
Rating-ul tău

MCGINNIS, Mindy

       MINDY MCGINNIS este bibliotecară în departamentul de cărți pentru tineri, trăiește în Ohio și își conservă sârguincios mâncare la borcan. Este absolventă magna cum laude a Otterbein University, fiind licențiată în literatura engleză și în religie. Mindy are un heleșteu în curtea din spatele casei, însă nu a împușcat niciodată pe nimeni. O puteți vizita online la www.mindymcginnis.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: