IN ANZII CORDILIERI

Discount 10,73 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 1272 ramase
SKU
EDU.169
Scriitorul german Karl May (1842-1912) este, fără îndoială, unul dintre cei mai prolifici autori de romane de aventuri.Comoara din Lacul de argint, Winnetou sau Old Shatterhand sunt tot atâtea cărţi cu eroi îndrăgiţi de cititorii mici sau mari, cu peripeţii palpitante, descrieri aproape picturale şi o profundă cunoştere a tradiţiilor şi obiceiurilor indienilor din America.

Scriitorul german Karl May (1842-1912) este, fără îndoială, unul dintre cei mai prolifici autori de romane de aventuri.Comoara din Lacul de argintWinnetou sau Old Shatterhand sunt tot atâtea cărţi cu eroi îndrăgiţi de cititorii mici sau mari, cu peripeţii palpitante, descrieri aproape picturale şi o profundă cunoştere a tradiţiilor şi obiceiurilor indienilor din America.

Părintele lui Winnetou ne invită, de data aceasta, într-o nouă călătorie plină de peripeţii. Eroul lui se află acum printre cei care stăpâneau odinioară ţinuturile din zona Anzilor Cordilieri, în America de Sud. Pătruns de un adânc spirit de dreptate, dovedind acelaşi curaj şi aceeaşi cutezanţă, „Omul din Germania”, împreună cu prietenii săi, trece printr-o serie de aventuri palpitante din care nu lipsesc momentele de suspans. Cititorul este cucerit, în aceeaşi măsură, de descrierile peisajului, precum şi de cele ale modului de viaţă ale indienilor Tobas, Mbocovis sau Chiriguanos. Dar, mai presus de toate, se desprinde o idee generoasă, aceea că solidaritatea îi poate face pe oameni mai buni şi mai puternici.

Informaţii suplimentare
Traducător Roland Schenn
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-866-854-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:IN ANZII CORDILIERI
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top