Jocul pentru campioni al domnului Lemoncello (vol.4)

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1966 ramase
SKU
JUN.1271

Pregătește-te pentru un uluitor joc Lemoncello, cel mai tare de până acum!

Așteptarea a luat sfârșit, domnul Lemoncello își lansează primul show-concurs televizat, în direct pe Kidzapalooza, o rețea faimoasă în întreaga lume!

Kyle arde de nerăbdare să meargă la preselecție!

Însă numai câțiva norocoși vor fi aleși pentru a concura, în fața a milioane de telespectatori, în acest joc 3D al evadării – în care niște copii adevărați sunt piesele de joc!

Kyle este hotărât să spargă codurile și să plece acasă victorios, dar cu domnul Lemoncello nimic nu este așa cum pare, iar surprizele l-ar putea uimi până și pe creatorul jocului.

Ceasul ticăie! Vor reuși Kyle și prietenii lui să rezolve puzzle-urile, să depășească obstacolele și să evadeze la timp pentru a câștiga premiul marelui show-concurs marca Lemoncello?

Informaţii suplimentare
Autor Chris Grabenstein
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Biblioteca domnului Lemoncello
Data apariției Noiembrie 2019
Copertă Hardcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
Număr volum 4
ISBN 978-606-793-682-7
new_isbn 9786067936827
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Jocul pentru campioni al domnului Lemoncello (vol.4)
Rating-ul tău

GRABENSTEIN, Chris

 CHRIS GRABENSTEIN, autor de bestselleruri New York Times, a scris, între altele, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello, Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, Insula doctorului Libris, el fiind de asemenea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Max Einstein: experiment de geniu, Pe cuvânt de șoricel, Eu, haios, Roboții din familia mea, Vânătorii de comori, Jacky Ha-Ha (publicate în românește la Corint Junior).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J. Asemenea copiilor din jocul domnului Lemoncello, Chris, J.J. și doi dintre prietenii lor aproape au reușit să iasă învingători de la un escape room o dată. Aproape!

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, ChrisGrabenstein.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: