Diamantul lunii sângerii (vol.2 din seria Cogheart)

Discount 29,93 lei Preţ standard 39,90 lei
Numai 1960 ramase
SKU
JUN.1233

Seria Cogheart

Nori amenințători se abat asupra lui Lily și Robert când maleficul Jack Ușă evadează din închisoare. Teribilul hoț de diamante e în căutarea unui misterios medalion în forma de semilună, dar măcar de l-ar interesa doar atât…

Nebănuite secrete din trecutul său îl pun în primejdie pe Robert. Jack a ticluit un plan cumplit, iar Robert e implicat fără voia lui. Lily și Malkin, vulpea mecanică, trebuie să fie mereu cu un pas înaintea lui Jack, asta până când ticălosul nu apucă să își joace și cea din urmă - teribilă - carte!

„Un excelent steampunk în care «ticăie» o poveste plină de mister” - Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Peter Bunzl
Traducător Dana Săporan
Imprint Corint Junior
Data apariției Iunie 2019
Copertă Hardcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-606-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Diamantul lunii sângerii (vol.2 din seria Cogheart)
Rating-ul tău

BUNZL, Peter

       PETER BUNZL a crescut într-un cartier din sudul Londrei, într-o casă cu arhitectură sofisticată construită în epoca victoriană, alături de sora sa, de tatăl său, negustor de antichități, și de mama sa, artistă. Și alături de trei pisici și de doi câini. Este creator de filme de animație, laureat cu premiul BAFTA, scriitor și regizor de film.

Inimă cu cheiță, sau Cogheart, titlul ediției originale în limba engleză, care este primul volum al unei trilogii care se bucură de un remarcabil succes peste tot în lume, s-a aflat pe lista scurtă a numeroase premii literare, câștigând, între altele, Awesome Book Award 2018. Din seria de aventuri Cogheart, mai fac parte Moonlocket și Skycircus, pe care cititorii români le vor găsi în librării traduse și publicate de editura Corint Junior.

Mai multe informații despre autor puteți afla vizitând site-ul www.peterbunzl.com sau contul de Twitter @peterbunzl.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top