Crede-mă (o nuvelă din seria „Atingerea lui Juliette”)

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 774 ramase
SKU
BOK.1028

Nu rata ultima nuvelă din seria care a fermecat milioane de cititori din întreaga lume! #BookTokSensation

Pentru lumea întreagă, ea este formidabilă. Pentru mine, ea este lumea întreagă.

LA BINE ȘI LA RĂU

Au trecut două săptămâni de când Juliette și Warner au înfrânt o dată pentru totdeauna Restaurația. Toți cei din Sanctuar lucrează fără oprire pentru a stabiliza lumea după teribila luptă.

 

Lui Warner însă, gândul nu îi stă doar la mersul politicii. De când Juliette i-a acceptat cererea în căsătorie chiar înainte de căderea Restaurației, e mai mult decât dornic ca ei doi să își înceapă viața împreună.

 

Totuși, e complicat să găsești timp și loc pentru un strop de bucurie în mijlocul haosului. Cu resursele împuținate și stresul din Sanctuar urcând la cote alarmante, este foarte posibil ca nunta să fie amânată. Chiar și Juliette pare distrasă de toate lucrurile pe care le au de făcut în calitate de noi stăpâni ai lumii.

 

Warner a îndurat multe, iar fericirea alături de iubirea vieții lui se află în sfârșit la numai un pas de el. Va reuși oare să se agațe de ea o dată pentru totdeauna?

Informaţii suplimentare
Autor Tahereh Mafi
Traducător Shauki Al-Gareeb
Imprint Leda Edge
Serie Atingerea lui Juliette
Data apariției Februarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 208
Format 13 x 20 cm
Număr volum 7
ISBN 978-606-9740-92-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Crede-mă (o nuvelă din seria „Atingerea lui Juliette”)
Rating-ul tău

Tahereh Mafi s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranți iranieni. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, și vorbește opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-și un semestru la Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă. Pe lângă seriile „Atingerea lui Juliette” și „Un regat întrețesut”, a mai publicat două romane pentru copii, Furthermore (Corint Junior, 2018) și Whichwood, și două pentru adolescenți, Oceanul care ne desparte (Leda Edge, 2019) și An Emotion of Great Delight (în pregătire la Leda Edge). Tahereh își petrece mare parte din timp cu o supradoză de cofeină la îndemână și cu nasul într-o carte.

O puteți găsi on-line la @TaherehMafi și pe www.taherehbooks.com.

 

 

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: