Imaginează-mă (Atingerea lui Juliette, vol.6)

Discount 45,38 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 612 ramase
SKU
BOK.0993

Finalul exploziv al seriei care a fermecat milioane de cititori din întreaga lume!

 

Degetele tremură.

Florile mor.

Soarele pâlpâie, iar stelele se sting.

Te afli într-o încăpere, o garderobă, într-o pivniță, fără cheie...

Se aude doar o voce care îți spune

Omoară-mă

Juliette Ferrars.

Ella Sommers.

Care este adevărul și care minciuna?

Acum, că Ella știe cine este Juliette și pentru ce a fost creată, lucrurile au devenit și mai complicate. În vreme ce încearcă să înțeleagă ceva din trecutul care o bântuie și privește către un viitor mai incert ca niciodată, linia fină dintre corect și greșit – dintre Ella și Juliette – se estompează. Cum vechii dușmani pândesc în umbre, se prea poate ca Ella să nu mai fie stăpâna propriului destin.

Pentru Restaurație, ziua judecății se aproprie, dar există posibilitatea ca Ella să nu poată alege de partea cărei tabere va fi nevoită să lupte.

 

„În parte poveste cu caracter moralizator, în parte poveste de dragoste abundând în detalii picante, volumul acesta cu siguranță va fi pe gustul cititorilor care adoră acțiunea și aventura.” Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Tahereh Mafi
Traducător Shauki Al-Gareeb
Imprint Leda Edge
Serie Atingerea lui Juliette
Data apariției Noiembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
Număr volum 6
ISBN 978-606-9740-91-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Imaginează-mă (Atingerea lui Juliette, vol.6)
Rating-ul tău

Tahereh Mafi s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranți iranieni. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, și vorbește opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-și un semestru la Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă. Pe lângă seriile „Atingerea lui Juliette” și „Un regat întrețesut”, a mai publicat două romane pentru copii, Furthermore (Corint Junior, 2018) și Whichwood, și două pentru adolescenți, Oceanul care ne desparte (Leda Edge, 2019) și An Emotion of Great Delight (în pregătire la Leda Edge). Tahereh își petrece mare parte din timp cu o supradoză de cofeină la îndemână și cu nasul într-o carte.

O puteți găsi on-line la @TaherehMafi și pe www.taherehbooks.com.

 

 

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: